2777
2789

چجوری میتونم بدون‌اینکه خانوادم‌بفهمن از طریق پلیس فتا شکایت کنم  یا هرچی   کسی براش پیش اومده تجربه داشتین   یکی کمکم کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله می ری سامانه ثنا ثبت نام می کنی بعد یه شکایت توهین تهدید افترا ثبت می کنی و اسکرین شات ها رو الص ...

کجا هست چجوری برم هزینه داره چجوری  توروخدا بگو نمیدونم‌باید چکار‌کنم😭😭چند شبه خاب ندارم

کجا هست چجوری برم هزینه داره چجوری توروخدا بگو نمیدونم‌باید چکار‌کنم😭😭چند شبه خاب ندارم

دفتر خدمات دولت برای سامانه ثنا ثبت نام می کنی

دفتر خدمات قضایی هم شکایتت رو ثبت می کنی 

بله هزینه داره فکر کنم ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومن

آره شکایت کن پلیس فتا،بعد بگو محرمانه باشه،بگو نمیخوام کسی بفهمه، پدرشو درمیارن، ولی جلو پسره یه جوری ادا دربیار ک فک کنه با خانوادت رفتی و اونا در جریانن،الکی ادا دربیار،چون نیاد باز جلو خانوادت لو بده، بگو با بابامامانم همچیو گفتم فردا هم میرم شکایتتو ب پلیس میکنیم ،اینجوری بیشتر می‌ترسه وقتی ببینه نقطه ضعفی نداری

دفتر خدمات دولت برای سامانه ثنا ثبت نام می کنیدفتر خدمات قضایی هم شکایتت رو ثبت می کنی بله هزینه دار ...

😭نمیشه برم‌بیرون خونه  این‌پولم‌ندارم‌الا چکار‌کنم

باید جایی بری؟؟ با خودشون پطگیری‌میکنن؟

نمی‌دونم ولی می‌دونم اگه ب پلیس بگی محرمانه باشه اونا قبول میکنن،سرمنم همین مشکل اومد،من اطلاعات نداشتم سکوت کردم پول دادم تا ساکت باشه طرف،نگه من دوس دخترشم،اخه زمان ما گناه بود عکس و فیلم ،الان معمولیه،من خانوادم خشک مذهبی بودن مجبور شدم باج بدم،بعدفهمیدم پلیس محرمانه پیگیری می‌کنه عکسامو میگیره ازش

نمی‌دونم ولی می‌دونم اگه ب پلیس بگی محرمانه باشه اونا قبول میکنن،سرمنم همین مشکل اومد،من اطلاعات ندا ...

تورو بگو باید چکار کنم 😭😭چن‌شبه خاب ندارم   چنتا عکسامو داده بابام  تهدید ک بزارین باز محترمانه بیایم جلو 

چرا چی شده مگه؟

اکسم ک‌خاستگارم بوده  اذیتمون میکنه  چن‌روز پیشم عکسامو داده بابام    من خیلی عکس پیشش دارم‌چیز‌دیگ بگه بابام میترسم ‌نمیدونم‌چکار‌کن عکسام ماکشه تو گوشیش 😭😭

نمی‌دونم ولی می‌دونم اگه ب پلیس بگی محرمانه باشه اونا قبول میکنن،سرمنم همین مشکل اومد،من اطلاعات ندا ...

میشه لطفا ایدی تلگرامتونو بدین  🤦‍♀️واقعا نمیدونم‌باید چکار کنم‌