2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم قد شمام وزنتونم آرزوی منه 🥺

وزن شما چقدره مگه گلم؟

من راضی نیستممم از این وزنم ... قبلا ۶۷ کیلو بودم ... بدنم توو پُر بود ... الان لاغر شدم ... دوس دارم برسم به ۶۵🥲

به نظر من قد و وزن معیار کاملی نیست. استخون بندی و مدل بدن و سایز مهم تر از وزنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

وزن شما چقدره مگه گلم؟من راضی نیستممم از این وزنم ... قبلا ۶۷ کیلو بودم ... بدنم توو پُر بود ... الا ...

۵۵🥺

۶۷ زیاد بوده کوتاه و چاق به نظر نمیومدی؟ الان به نظرم عالی هستی 

چیشد لاغر شدی؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
وزنتون برسه به ۵۸ ، ۵۹ به نظرم عالیییییی میشید🤍ولی نظر خودتون مهم تره

اره ولی هرکار میکنم چاق نمیشم گریم دراومده خودمم میخوام وزنم بیشتر شه ولی هرروز دارم لاغرتر میشم چیکار کنم؟ 😂

۵۵🥺۶۷ زیاد بوده کوتاه و چاق به نظر نمیومدی؟ الان به نظرم عالی هستی چیشد لاغر شدی؟

نه اصلااااا چاق نبودم 

فقط نواحی خاصی توو پُر بودم... مثل رون ها و ... 

دانشجوام ... خوابگاهی ام هستم ... غذاهای خوابگاه بهم نمیسازه 🥲🥲

اره ولی هرکار میکنم چاق نمیشم گریم دراومده خودمم میخوام وزنم بیشتر شه ولی هرروز دارم لاغرتر میشم چیک ...

تنها راهکار چاق شدن اینه استرس نداشته باشی و بدغذا هم نباشی همیننننن😬 

استرس که کلا نابود میکنه آدمو 

تنها راهکار چاق شدن اینه استرس نداشته باشی و بدغذا هم نباشی همیننننن😬 استرس که کلا نابود میکنه آدمو

استرس که خیلییییی دارم😂😂بدغذاهم هستم ولی خب مامانم چیزایی که دوست دارمو درست میکنه یعنی غذام خوبه ولی نمیدونم هرچی میخورم اصلااا انقد🤏چاق نمیشم😂

استرس که خیلییییی دارم😂😂بدغذاهم هستم ولی خب مامانم چیزایی که دوست دارمو درست میکنه یعنی غذام خوبه ...

چندسالته ؟

ببین بعد یه سنی اینا همش درست میشه ...

منم یه زمان یه میلی مترم چاق نمیشدم ... لاغر بودم... سنم که بالاتر رفت وزنمم اومد بالا و اوکی شدم 

بعد اینکه اون استرسه خودش عامل اصلیه ...

چندسالته ؟ببین بعد یه سنی اینا همش درست میشه ...منم یه زمان یه میلی مترم چاق نمیشدم ... لاغر بودم... ...

16

توعم اندازه من لاغر بودی؟ بعد چه سنی درست شد؟ 

اخه من به عمه هام رفتم اونام مثل منن😂

اصلا نمیتونم استرس و بزارم کنار خیلیی بد شده این اخلاقم سر چیزای الکی استرس میگیرم

2790
2778
2791
2779
2792