2821
2789
عنوان

مثبت هجده

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 37 پست
درخواست طلاق داده

خب چرا علتش چی بوده عاشق کسیه یا؟؟؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

تاپیکات باهم نمیخونهعضویتت هم که نگم

دوست عزیز من گفتم که شوهرم درخواست طلاق کرده و خونه پدرمم اگه روم میشد از اطرافیان کمک میخواستم که نمیومدم اینجا مطرح کنم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمی‌دونم درخواست طلاق داده و اهمیتی نداده ما زنده ایم یانه

اگه واقعا بی دلیله پس پای کسه دیکه ایی درمیونه ولی در کل غیر ممکن دلیلی نداشته باشه 

مگه زندگی الکیه

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃
سعی میکنم بیشتر فعالیت کنم تا یادم بره

اره ببین من خودم گرمم اما وقتی کار و فعالیتم خیییلی زیاد میشه شبا تا سرمو میذارم رو متکا خوابم میبره دیگه متوجه احساس نیازم نمیشم اصلا

نه میگه عاشق تو بودم اما ازت متنفرم ...خانوادش دخالت میکنن

پس ولش کن بزار بره

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

اگه واقعا بی دلیله پس پای کسه دیکه ایی درمیونه ولی در کل غیر ممکن دلیلی نداشته باشه مگه زندگی الکیه

میگه ازت متنفرم ...والا انقد بقیه حرف میزنن واظهار نظر میکنن که جدا بشه ...مادرش خیلی حسادت میکرد به من

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز