2777
2789
عنوان

از دست این مرد خسته شدم

208 بازدید | 31 پست

سلام

امشب اومده خونه تیم مورد علاقش گل خورده اینن اعصابش داغونه بچه هام برنامه کودک میدین میگفت صداشو قطع کن منم گفتم چته حرصتو سرما خالی میکنی مگه نمیبینی بچه ها نگا میکنن اینم شروع کرده فوش داده ب خودم خانوادم

اخه ی ادم چقد میتونه بی شخصیت باشه

ازش زده شدم حس میکنن اصلا دوسش ندارم

کارش اصصصلا درست نیست 

ولی بد باختیم🥲

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا ک بچه نداشتم خیلی خیلی مشکلات زیاد تری باهاش داشتم ولی شهامت جدا شدنو نداشتم دوسشم داشتم خیلی زیاد

ولی الان مشکلاتمون تقریبا کمتر شده ولی خب من اصلا حس قبلو بش ندارم همش فکر بچه هامو میکنم

کارش اصصصلا درست نیست ولی بد باختیم🥲

کدوم تیم بوده؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

پیش مشاور رفتین با هم؟ اگه بخواد اینجوری ادامه پیدا کنه اصلا خوب نیست

ن اصلا نرفتیم یعنی این نمیاد خودشو مشاور میدونه

میدونی چیه مثلا بعدش پشیمون میشی تو ۹۰ درصد مواقع

میاد منت کشی و عذر خواهی 

ولی چ فایده 

کدوم تیم بوده؟

پرسپولیس/ الهلال

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

پرسپولیس/ الهلال

اععععه میگم چرا امشب حال نداشت و دمغ بود 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ن اصلا نرفتیم یعنی این نمیاد خودشو مشاور میدونهمیدونی چیه مثلا بعدش پشیمون میشی تو ۹۰ درصد مواقعمیاد ...

بی فایده ست واقعا باید به فکر باشی به فکر بچه هات باش که قراره همچین پدری داشته باشن. نبود یا کمبود یه سری آدما بهتر از بودنشونه

کاش بیشتر گل میخوردین

عزیزم بیخیال مردا همشون یه چیزشون شده 

مثل بچه ها هیچ کنترلی رو احساساتشون ندارن خصوصاً خشم و عصبانیتشون

عزیزم بیخیال مردا همشون یه چیزشون شده مثل بچه ها هیچ کنترلی رو احساساتشون ندارن خصوصاً خشم و عصبانیت ...

برای من که میگه از بار مشکلات مالی و نامردی ها دیگه کمرم خم شده 

وافسرده و کم تحمل و منزوی شده و کنترل خشم نداره وبعدش پشیمون میشه