2777
2789
عنوان

عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 81 پست
نه به نظرم اگه حتی اونقدر برات احترام و ارزش قائل نیست که جوابتو بده پس نبودش بهتره من بودم راستش بل ...

شاید اونجوری فکر کنه خیلی دیگه مهمه برام ...البته که هست ولی شاید مغرور شه به خودش

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چه نسبتی دارین باهماکس ؟کراش؟یا هم کلاسی و همکار

منو راهنمایی میکنی چه کنم با مشاورم

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

خببب چجوری رابطتون هست؟مثلا اگه هم دانشگاهیی باشی راحت تر میتونی سربحثو باز کنی🤌😂اگه هم صرفا مجازی ...

الان من بهش اعتراف کردم و اون گفته هیچ حسی بهم نداره میشه اکس؟🤣

دوست شوهر خالمه و خیلی رفت و آمد و نزدیکی نداریم ب هم 

بعد اون قضیه اعتراف کلا رابطش باهام سرد شد.بعد ۲۲روز بی خبری تو تلگرام بهش پیام دادم .خوند و جواب نداد و چتو دوطرفه پاک کرد .الان بلاکش کنم؟

هی میگم کاش اصلا پیام نداده بودم 

ببین عزیزم .منم گول همین رفتارارو خوردم ک وای اونم بهم حس داره و وای  چرا اینجوری نگام کرد؟ وای چرا اینجوری صدام کرد ؟

اصلا گول نخور .این موجودات تا میفهمنن بهشون علاقه داری میشن کوه غرور ...

بیخیال شو به درس و کارت فکر کن 

تامام 

الان من بهش اعتراف کردم و اون گفته هیچ حسی بهم نداره میشه اکس؟🤣دوست شوهر خالمه و خیلی رفت و آمد و ن ...

هیچوقت ب یه پسر اعتراف نکنننن

دیگع تمومه براش بزن 

بلاک نکن فکرکنه فشاری شدی

چیزی نگو کلا واکنشی نشون نده

مشاورا کلا اصن پا نمیدن اگه آدم حسابی باشهحتی اگه واقعا عاشقم شده باشه شغلش این شرایطو ایجاد میکنه ک ...

قطعا ولی احتمال. 90 درصد یه دانشگاه میوفتیم

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

ببین عزیزم .منم گول همین رفتارارو خوردم ک وای اونم بهم حس داره و وای چرا اینجوری نگام کرد؟ وای چرا ...

راس میگی بخدا 

الان من بهش اعتراف کردم و اون گفته هیچ حسی بهم نداره میشه اکس؟🤣دوست شوهر خالمه و خیلی رفت و آمد و ن ...

مریض شده بود امشب پیام دادم حالشو پرسیدم خیلیم خوب برخورد کرد اشکالی داره؟ 

خبببب اونجوری کلی جای امید وجود داره🤌😂

عزیزم مریض شده امشب بدون اینکه از درس چیزی بگم پیام دادم فقط حالشو پرسیدم 

هیچوقت ب یه پسر اعتراف نکنننندیگع تمومه براش بزن بلاک نکن فکرکنه فشاری شدیچیزی نگو کلا واکنشی نشون ن ...

مثل چی پشیمونم واسه خاطر اعترافی ک‌کردم 

فکر میکردم دوستم داره...نگو طرف هول تشریف داشته