2777
2789
عنوان

خواستگار اومده میاین نظر بدید

284 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

داستان از این قراره خواهرم خواستگاری داره که از اقوام هست خواهرم ۲۲ساله هست و این خواستگار که بهشون آقای xمیگم  کاشف به عمل اومده که سه ساله خواستگار خواهرم هست و فقط خواهر من چشمش رو گرفته حالا یک سری شرایط داره که خواهرم رو دو به شک کرده اول ویژگی های مثبتش  رو میگم 

۱)از اخلاقش تعریف میکنن اونم زیاد 

۲)اهل گشت وگذاره 

3)خونه داره از خودش 

۴)اهل خدا هستن خانوادگی 

۵)ماشین داره اما پراید 

۶)شغل ثابت دولتی داره  امور مالی هست 

۷)اخلاقیات مردهای خانواده ی ما عالیه و همه بلا استثنا زن دوست و کلا زن سالاری هست 

چیزهایی که خواهرم دوست نداره از آقای x

۱)قدش کوتاه هست یعنی ۱۶۵هست تقریبا 

۲)خانواده پر جمعیت ۴ تا خواهر ۳ تا برادر 

۳)خواهرش طلاق گرفته به تازگی و یک برادر دیگه اش هم مشکل دارن 

۴)میگه وضعیت مالیش اونی که دوست دارم نیست 

۵)چهره اش به دلش ننشسته 

۶)فاصله سنی ۱۲ساله البته بگم خواهرم خیلی بزرگتر از سنش هست وکلا ما موارد این شکلی فاصله سنی اینقدر زیاد داریم و مشکلی نداشتند 

۷)بعضی ها مبان زیر گوش خانواده میخونن که خانواده درستی ندارن 

۸)چند تا از نزدیک هامون که واسطه هم هستن  میگن که پسره رو میشه گفت با خانواده اش ارتباط نداشته باشه ،ولی تا بگین از اخلاق و رفتارش تعریف میکنن و.....

بنظرتون چقدر این معایب قابل چشم پوشی و گذشت هست و درست میشه ؟

من میگم خواهرم همینجوری رد نکنه یک کم رسمی با هم ارتباط داشته باشن برای شناخت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم این به دل نشستن خیلی مهمه خواهرت باید ببینه اقا به دلش میشینه یا نه چون خیلی مهمه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

شرایطش خوبه که دوست من پزشکه خانواده ی شوهرش پر جمعیتن چه ایرادی داره😐طلاقم که از سر دلخوشی نگرفته که خواهرش ولی باید به دلش بشینه بقیه شرایطش هیچ مشکلی نداره

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾

نکات مثبتش خیلی خوبه ولی دوتا چیز هست که من به شخصه توی نزدیکان خودم دیدم همه از اخلاقش تعریف میکنن ولی با خانواده خودش مشکل داره و اخلاقش فقط برای افراد دور خیلی خوبه ولی برای نزدیکان خودش خیلی بد اخلاقه این مهمترین چیزیه که مشکل داره بنظرم

البته ربطی نداره که خواهر و بردارش طلاق گرفتن ولی خب ممکنه ی ویژگی کوچیک مثل این که مثلا تحمل ی سری کارای کوچیکو ندارن پس طلاق میگیرن ممکنه این آقا هم این مشکل رو داشته باشه

بنظرم درمورد اخلاقش یکم بیشتر فکر کنید آدم بد اخلاق زندگی رو سیاه میکنه و این که میگن با خانوادش اوکی نبست ولی بقیه میگن اخلاقش خوبه ی زنگ خطره

نمیدونم بیچاره خودش هم مونده

دیگه دل دست ادم که نیست باید با خودش دو دو تا چهارتا کنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲