2777
2789

سی سالمه

بالای ده ساله پدر و مادرم با هم قهرن 

از بچگی من شاهد دعوا ها و قهرای اینا بودم همش پیش من پشت سر هم حرف میزدن و بهم دیگه ابراز تنفر میکردن تا همین الان

دو تاشون بطور جداگونه پدر و مادر خوبین برای من ولی اینکاراشون همیشه بهم عذاب وجدان میده چون مجبورم بخاطر اینکه یکیشون بدش نیاد و ناراحت نشه هر بار طرف یکیشون باشم

من روزه بودم امروز غذا درست کرده بودم برا افطار و اینکه شب هممون بخوریم و فردا هم برای ناهار برادرم بمونه، خیلی زیاد اومد. به بابام گفتم زیاد اومده گفت فردا میبرم با خودم سرکار گفتم ببر. 

یه ساعت بعد دیدم مامانم غذا رو گذاشته تو قابلمه گفت غذا زیاد بود با خودم میبرم سرکار

گفتم بابا میخواست ببره، گفت باشه 

بعد من دیدم تو قابلمه غذا کم بود بیشتر گذاشتم روش 

مامانمم گفت یه چیزی برا منم بزار همش برا این میزاری بعد هی با تنفر نگام میکرد

عذاب وجدان گرفتم

چکار کنم از دست اینا 

خستم کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی تاپیکای قبل گفتی دوستی نداری

باشگاه نمیری اونجا شاید بشه دوست پیدا کرد

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

اسی تاپیکای قبل گفتی دوستی نداریباشگاه نمیری اونجا شاید بشه دوست پیدا کرد

باورکن باشگاهم برم خبری نیست کلاس زیاد رفتم همه مردم در حد همون کلاس دوست میمونن به دوستی بیرون نمیکشه

یه هزارتومنی ته کارتم نیس پولم داشته باشم عرضه تنها زندگی کردن ندارم

امیدوارم از این حرفم ناراحت نشی،ولی کاش ازدواج کنی

نه باهرکسی ها با یه ادم خوب

ببین من شرایطم تقریبا مث تو بود تو خونه و تو ۳۰سالگی ازدواج کردم و معنای واقعی ارامشو فهمیدم تازه دارم زندگی میکنم

خدایا مرسی واسه همه چیز🫠

باورکن باشگاهم برم خبری نیست کلاس زیاد رفتم همه مردم در حد همون کلاس دوست میمونن به دوستی بیرون نمیک ...

دخترخوبی ب نظرمیای خودت یکم فکرکن چرااینطورمیشه ازدوستا دخترت بپرس اوناچکارمیکنن 

امیدوارم از این حرفم ناراحت نشی،ولی کاش ازدواج کنینه باهرکسی ها با یه ادم خوبببین من شرایطم تقریبا م ...

والا انقدر بی پولیم وخونه و وسایل خونمون داغونه که بخاطر حفظ غرور و آبرومم که شده ترجیح میدم خواستگار راه ندم و ازدواج نکنم 

خواستگارم ندارم هیچکس منو نمیبینه

هیچ دوست  ارتباطی هم ندارم بیرونم نمیرم کلا همه چی برامن قفله باید همینجور ادامه بدم تا پیرشم و بمیرم

والا انقدر بی پولیم وخونه و وسایل خونمون داغونه که بخاطر حفظ غرور و آبرومم که شده ترجیح میدم خواستگا ...

عزیزم من ادم میشناسه با پدر کارتون خواب زندگی پاشیده ازدواج خوبی کردن ی فک کن زیادی منفی نگر نیستی ؟

والا انقدر بی پولیم وخونه و وسایل خونمون داغونه که بخاطر حفظ غرور و آبرومم که شده ترجیح میدم خواستگا ...

نگو اینجوری عزیزم،من با همسرم تو اینستا اشنا شدیم

بیرون نمیری مجازی که هست  انقدر ناامید نباش خودتو نجات بده از اون خونه

من از ته دلم میفهمم چه شرایطی داری

خدایا مرسی واسه همه چیز🫠

نگو اینجوری عزیزم،من با همسرم تو اینستا اشنا شدیمبیرون نمیری مجازی که هست انقدر ناامید نباش خودتو ن ...

حال و حوصله مجازی هم ندارم اخه

نه اینستا نه تلگرام هیچی ندارم