2777
2789
اگه انتظارتون از چهره طرف کمتر بشه که مجبور نشن عمل کنن قطعا عشق پایدار تری تجربه میکنین و انتظارات ...

حالا من یه چیزی بگم از نظر من اصلا تقایون زیاد به چهره توجه نمیکنن همینکه قابل قبول باشه کافیه شما خانمها قکر میکنین برای اقایون بینی و ابرو و زاویه و گونه و....اصلا اهمیتی نداره فقط اون انرژی که داره مهمه همچنین اندام و استایلش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا من یه چیزی بگم از نظر من اصلا تقایون زیاد به چهره توجه نمیکنن همینکه قابل قبول باشه کافیه شما خ ...

کلیسای زیادی دیدم میگفتن دختر پلنگ گند اخلاق یا دختر ساده مهربون همه گفتن پلنگ گند اخلاق

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

اگر نامزو کردی و عقد کردی

خانواده خودتو دیگ تشکیل دادی

انقدر دنبال مادر و پدر ندو 

بچسب به زندگی خودت وگرنه زهر میشه برات

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

درمورد سایت هم برادرانه بهت میگم

چون به نسبت قدیمی هستم

اینجا سایت عمومی هست و اگه برات مفید هست استفاده کن

من خودم خیلی چیزا یاد گرفتم

فقط حواست باشه صبور باش اگه توهین میکنن جواب نده عبور کن

چون ما اقایون اینجا محدودیت داریم و حتی بخاطر بحث ممکن تعلیق بشیم کمااینکه خودم شدم

🌱

آقا هستم

ولی درصد زیادی از خانمها حذب پسرای تنوع طلب میشن بهتره اول خانمها لاشی پسند نباشن که اقایون هم درست ...

اصلااااا دخترا از مردا آروم و جذاب و وفادار خوششون میاد نه آدمای تنوع طلب دخترا دنبال ارامشن 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
اگر نامزو کردی و عقد کردیخانواده خودتو دیگ تشکیل دادیانقدر دنبال مادر و پدر ندو بچسب به زندگی خودت و ...

خب هرکس جایگاه خودشو داره شما خانمها هم با خانوادتون قطع رابطه میکنین؟