2777
2789

خانوما من یه مادر به شدت منفی بافی دارم اونقدی که باعث شده من استرسی و وسواس مریضی بگیرم هرچی ام بهش میگم یهو میزنش تو فاز داد و بیداد 

مثال میزنم براتون : وای نری فلان جا بری یه بلایی سرت میاد 

وای فلان غذارو نخوری مسموم میشی 

وای با اسنپ نری میدوزدت هزارتا بلا سرت میاد

نشد من یه جایی برم این زن بگه خوش بگذره بهت 

خیر باشه برات اینقدم آیه ی یس میخونه تا یه بلایی نازل میشه کوفتم میشه 

کافیه یکی بگه قراره با من بریم بیرون جلو طرف یهو شروع میکنه وای نه دختر من نمیاد اینقد کولی بازی درمیاره و آبروی منو میبره که طرف هزارتا نیش و کنایه بهم میزنه هیچ کسی برام نمونده :)

همش منو با داداشم میترسونه کاری کرده حاظر نیستم یه نگاه تو صورت داداشم کنم در صورتی که داداشم اصلا تو باغ نیست سرش به کار خودشه 

من همش میترسم تایمی که بیرونم اصلا بهم خوش نمیگذره 

خسته شدم ازین وضعیت :)💔 مامانای بقیه دوستامو میبینم اینقد با دختراشون خوبن و اینقد به فکر خوشی بچه هاشونن حسودی میکنم💔 من خیر سرم وکیلم و دانشجوی دکتری هستم وضعم اینه 

اگه راهکاری دارین یه عمر دعاتون میکنم برام بنوسید شاید کارساز بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواستم بگم سنت کمه مواظبته ،دیدم نوشتی وکیلی 

چی بگم والله،هنگ کردم،فقط عنوان در شأن شما نبود ❤️

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
مادرتون چند سالشه؟از اول اینجوری بود یا جدیدا؟مادرت اضطراب داره..ببرش دکتر..

متولد ۵۰ هستش

نه از اول همینجوری بود برادر بزرگمم که فوت کرد بدتر شد

والا دکترم بردم بازم کار خودشو میکنه 

یعنی چی تورو با داداشت میترسونه؟؟!😑😑

یعنی میگه وای داداشت اومد خونه بفهمه خونه نیستی خون به پا میکنه 

وای فلان جا میخوای بری به داداشت بگم کجا رفتی؟ شر به پا میکنه 

وای اگه داداشت بفهمه چی 

میخواستم بگم سنت کمه مواظبته ،دیدم نوشتی وکیلی چی بگم والله،هنگ کردم،فقط عنوان در شأن شما نبود ❤️

عزیزم زندگیمو نابود کرده چون بچه زاییده مستحق احترامه؟

من وکیل پایه یکم ولی به خاطر استرسایی که مادرم بهم داده انگار یه بیسواد تو سری خورم در شان شما نبود چیه دیگه 

الان همه چی تو شان من هست 🙏🏼

تراپیست خوب نبوده یا دوره درمان کامل نشده

هم تراپیست خوب بوده هم دوره ی درمان تکمیل شده 

ولی میگه کار من درسته و تا زمانی که ازدواج نکنی همینه

جالب اینه مخالف ازدواج منم هست 😂 میگه زوده 

عزیزم زندگیمو نابود کرده چون بچه زاییده مستحق احترامه؟من وکیل پایه یکم ولی به خاطر استرسایی که مادرم ...

اختیار دارید بیسواد چرا!!!!شما یک بانوی تحصیل کرده اید من ب شخصه زنها و مردای تحصیل کرده رو دوست دارم و احترام می‌زارم 

گفتم در شأن شما نیست منظورم احترام ب مقام مادره،کاملا حق رو ب شما دادم 

منم در شرایط شما بودم با اینکه الان چندین ساله ازدواج کردم خیلی کم محبت مادری دیدم منتهی سعی میکنم بی احترامی نکنم میسپارم ب خدا ،چون حق اولاد هم داریم 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)