2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بستگی به اون ادم دارهواسه من دیگه محاله عاشقش بشم از چشمم میوفته

آخه خیلی عاشق هم بودیم خانوادش نزاشتن زندگیمون ادامه دار بشه 💔🥲خیلی تلاش کردم برگرده ولی اون منو به پول فروخت

چی بگمشاید چون زیادی پیگیرشی ازت زده شده

😐😅چقدر واقعا نامرد حتی شده من یادش نکنم و خبر نگیرم اما اهمیتی نداشته تایپیک قبلیم نوشتم ی بار قهر کرد گفت ماشینتو بزن به نامم برگردم اینکار کردم البته با شرط های دیگه بعد ی هفته دعوای. الکی و رفت ماشین رو هم فروخت عشق حال کرد و درخواست طلاق 

😐😅چقدر واقعا نامرد حتی شده من یادش نکنم و خبر نگیرم اما اهمیتی نداشته تایپیک قبلیم نوشتم ی بار قهر ...

باورم نمیشه!!

چرا انقدر خودت رو کوچیک کردی

ببین این بیشتر از مهرطلبی میاد یا اینکه اونقدر مغروری فکر میکنی هر چیزی رو باید برای خودت داشته باشی حتی یه آدم!

ولی ارزشش رو نداره

........

باورم نمیشه!!چرا انقدر خودت رو کوچیک کردیببین این بیشتر از مهرطلبی میاد یا اینکه اونقدر مغروری فکر م ...

نمیخام به زور باشه ولی از سادگی من استفاده کرد حالا من دارم قانونی اقدام میکنم برای ماشین تا بتونم ماشینم رو بگیرم ازش نمی‌دونم قرارع چی بشه شاید برگرده شایدم نه