2777
2789
عنوان

جنایی معمایی

234 بازدید | 4 پست

یه کتاب از فریدا مک فادن که سه جلد بود، تو تخفیف خریدم.

که تجربه جالبی بود، برام خیلی جذاب بود و هر جلدش تو چند ساعت تموم شد. البته نظر بقیه خواننده ها هم همین بود.

دوست داشتم در موردش بنویسم که اگه کتاب جنایی و معمایی دوست دارید، برا آخر هفته تون خیلی میتونن مناسب باشه.

اسمش هم خدمتکا، راز خدمتکار، خدمتکار همه چیز را می‌بیند، هستش.

دوست داشتین شما هم از کتابهای جذابی که خوندین بگین، من فکر نمی‌کردم کتاب خوبی باش والی جالب بود خیلی.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

رمان محسوب ميشه؟

بله.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی این ژانر فقط آگاتا کریستی رو میشناسم

اسمش رو خیلی شنیدم، ولی همش دوری میکردم از این طور کتاب. ولی خب جذاب بود.

2827
2791
2779
2792