meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3686 عنوان لیفت مژه یا کاشت❓️ 66 بازدید | 14 پست خانما من خیلی خیلی دوست دارم با مژههام یه کاری کنممن مژه هام هم قدشون مناسبه هم حجمشون ولی مثل سیخ صافن:(((هیچ فری ندارن که قشنگ تر بشنبه نظرتون چیکار کنم...کسی راه حلی داره؟ 1403/11/17 | 00:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__atashak__ عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 4016 لیفت عالیه ولی جای درست حسابی انجام بده که نسوزه مژه هات
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3686 لیفت عالیه ولی جای درست حسابی انجام بده که نسوزه مژه هات بعدش نمیریزه؟
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3686 لیفت کنکاشت کنی زیبایی مژه خودت دیده نمیشه شما انجام دادی؟ هرچندوقت باید تمدید کرد؟ و اینکه باعث ریزش مژه های خودم نمیشه؟
آراممممممممممم عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 5202 ی راهکار دارم شاید خنده دار باشه😅😂ببین وقتی میخوابی مژه هاتو ی جوری روی بالشت بزار ک حالت بگیرهینی ببره بالا مژه اتومن خودم اینجوری میخوابم ینی بیدار میشم انگار کاشت زدم یا ریمل انقددد خوشگل میشه کل روزم حالت داره😅😅چون مژه هام پر و بلنده تاثیره داره واسه من خدایا بینهایت شکرت💚دو خواهر در یک کاربری🫂🙃
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3686 ی راهکار دارم شاید خنده دار باشه😅😂ببین وقتی میخوابی مژه هاتو ی جوری روی بالشت بزار ک حالت بگیرهینی ... یعنی چطوری
آراممممممممممم عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 5202 یعنی چطوری واقعا نمیدونم چجوری توضیح بدم واستببین وقتی سرتو میزاری رو بالشتچشاتو نزدیک بالشت کن بعد مژه اتو جوری بزار رو بالشت و چشاتو ببند که مژه ات حالت بگیرهامیدوارم ترفند مسخره و در عین حال کاربردیم ب دردت بخوره😂🎀 خدایا بینهایت شکرت💚دو خواهر در یک کاربری🫂🙃
آراممممممممممم عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 5202 واقعا نمیدونم چجوری توضیح بدم واستببین وقتی سرتو میزاری رو بالشتچشاتو نزدیک بالشت کن بعد مژه اتو جور ... البته یکی از چشم ها منظورمهبعد ک خسته شدی نوبت میرسه به چشم بعدی😂 خدایا بینهایت شکرت💚دو خواهر در یک کاربری🫂🙃
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3686 واقعا نمیدونم چجوری توضیح بدم واستببین وقتی سرتو میزاری رو بالشتچشاتو نزدیک بالشت کن بعد مژه اتو جور ... خب اینطوری فقط یه چشمت مژه هاش تحت فشار قرار میگیره تا صبح اونیکی مثل قبل میمونا😂
آراممممممممممم عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 5202 خب اینطوری فقط یه چشمت مژه هاش تحت فشار قرار میگیره تا صبح اونیکی مثل قبل میمونا😂 😂😂😂ن خب ببین من وقتی میخوابم زیاد جهت صورتمو تغییر میدم در نتیجه دوتاش مث هم میشه خدایا بینهایت شکرت💚دو خواهر در یک کاربری🫂🙃
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3686 😂😂😂ن خب ببین من وقتی میخوابم زیاد جهت صورتمو تغییر میدم در نتیجه دوتاش مث هم میشه 😂😂😂نکن این کارو همون لیفت میری راحت دراز میکشی یه موزیکم میذارن انجام میدن چه کاریه خوابو به خودمون زهر کنیم🤣
آراممممممممممم عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 5202 😂😂😂نکن این کارو همون لیفت میری راحت دراز میکشی یه موزیکم میذارن انجام میدن چه کاریه خوابو به خودم ... والا ترس داره لیفتفک کن مژه هاتو بسوزوننولی خو من عادت کردم ب این کار 😂😂 خدایا بینهایت شکرت💚دو خواهر در یک کاربری🫂🙃
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 41592 شما انجام دادی؟ هرچندوقت باید تمدید کرد؟ و اینکه باعث ریزش مژه های خودم نمیشه؟ من خیییلی سال پیش کردمنه نمیریزههر دو ماه میخواد