بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا حالا از سونا لطفی یا پروانه میرهندی خرید داشتین؟
من از میرهندی سفارش دادم الان نزدیک ده روز شده سفارش رو تحویل نداده
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
کامنت منفی زیاد دیدم متاسفانه . میگن میرسه ولی کیفیتش خوب نیست. قیمتاش و مدلاش خیلی خوبن دوست داشتم ...
بله همینطوره
سفارش من هنوز که نیومده
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
کامنت منفی زیاد دیدم متاسفانه . میگن میرسه ولی کیفیتش خوب نیست. قیمتاش و مدلاش خیلی خوبن دوست داشتم ...
به محض اینکه بفهمم کلاهبرداره اینجا واسش تاپیک میزنم اعلام می کنم