2777
2789

شاید شومیز و شلوار لی بگیرم

ولی کلاجایی نمیریم

خانواده شوهرمم میرن مسافرت 

شوهرمم سرکاره

احتمالا منم برم خونه مامانم دعا کنین حامله باشم ولی ویار بالا آوردن نداشته باشم که کسی بفهمه😅

درحال اقدام🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بعد ۳ سالامسال ذوق دارم میخوام خرید کنممانتومو امروز دادم به خیاط واسم بدوزشیه دونه هم آماده گرفت ...

عکس داری ازش؟مبارک باشه عزیزم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

چنتا مانتو سفارش دادم خاصن همه پسند نیستن

یکی طرح فریدا

یکی طرح سنتی هنوز دستم نرسیده

ی مانتو کرم با خرج کار زرشکی آبی برای بیرون

ی دانتل کتی آبی

ی فوق العاده مجلسی نگین دار رنگ رنگی برای مجلس

ی مشکی لازم دارم

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

من عبا دوختم ،باردارم گفتم مناسبه به نظرم

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

عزیزمممم مبارک باشههه

ممنونم سلامت باشین

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن