2777
2789
عنوان

حس پر از ایراد بودن دارم

93 بازدید | 15 پست

داشتید تاحالا ؟    من هرروز دارم خودمو انتقاد میکنم که مثلا فلان رفتارم اشتباه بود  یا فلان حرفم یا ...... 

تو محل کار    تو جمع ها 

از ی چیزی تجربه میگیرم و درستش میکنم   اما باز مشکلات جدید سر راهم سبز میشن    سوتی های جدید .....

خسته شدم از اینکه چرا همون لحظه درست رفتار نمیکنم که بعدا همش حرص نخورم 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

چجوری بعضیا انقدر همه کارا و رفتاراشون بی نقصه؟ بجاست همه چیزشون ؟

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتماد به نفستو ببر بالا خودتو دوست داشته باش

بالاست واقعا    حداقل در جمع بالاست   اما در خلوت دائم ایراد ب خودم میگیرم 

اعتپاد بنفس داشته باش و صبورانه رفتار کن و حرف بزن

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

من خودم کلا تو زندگیم خیییلی فکر میکنم قبل هر کاری قبل هر صحبتی سعی میکنم چیزی گ میخوام ب زبون بیارم آیا ارزش گفتن داره یا کلا ی چیزی هم بخوام بگم جمله بندی میکنم میگم 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
خوب سنجیده تر حرف بزن، اقدام کن برای کاری، منظورم اینه، برای تصمیماتت حتی جزئی بالا و پایین کن و سنج ...

خب میگم همیشه    اما بازم تو جمع نمیتونم عملیش کنم   چرا واقعا 

منم دقیقا همینطوریم،

ولی از یه جایی به بعد بیخیال میشه دیگ

هیچکی حرفات کارات به یه ورتم نیست

فقط به رشد و پیشرفت خودت فکر میکنی

بنظرم کتاب[تئوری انتخاب ،ترجمه دکتر علی صاحبی] میتونه بهت کمک زیادی کنه

البته کتاب سنگینیه ولی عالیه!

_جهنمی‌ ساخته‌بود‌ به وسعت تمام تاریخ،برمنبرش‌نشسته‌بود‌ و از بهشت' می‌گفت!.                                                                  
منم دقیقا همینطوریم،ولی از یه جایی به بعد بیخیال میشه دیگهیچکی حرفات کارات به یه ورتم نیستفقط به رشد ...

متشکرم بابت معرفی کتاب 👌

پشورت با آدمی که واقعا عاقل تر هم خیلی اثر داره.

یه مثال خیلی ساده اش که برای خودم پیش اومده، مامان من واقعا آدم لارج و دست و دلبازی، وقتی بخوام جایی هدیه ببرم و اینجور چیزا وقتی با اون مشورت کردم، و یه عددی گفته، حالا منم یک کمی بالا و پایین بردم، بعدا گفتم چه خوب شد ، مناسب بردم.

ولی فقط یه بار به حرف خواهر کوچیکم رفتم، به خاله ام کادو کم دادم، بعد ۷ سال هنوزم خجالت میکشم.

بعدها دیدم کلا خواهرم به همه کادو کم میبره و اصلا مناسب مشورت نیست

پشورت با آدمی که واقعا عاقل تر هم خیلی اثر داره.یه مثال خیلی ساده اش که برای خودم پیش اومده، مامان م ...

جالب بود تجربه شما هم    متشکرم ب اشتراک گذاشتید 💗