2777
2789
عنوان

زندان

147 بازدید | 11 پست

سلام من دارم دق میکنم هنوز اینجوری نشدم بابام امروز بردن زندان بابت ی کلاهبرداری زمین کم ارزش سرش کلاه گزاشتن ازش امضا گرفتن خودشون نامردا قسر در رفتن بابای من و انداختن وسط ۳ تا شاکی داره ۲ تا شون و رضایت گرفتیم ۱ شون رضایت نمیده عوضی دارم دق میکنم من تحمل دوری شو ندارم بابای من آدم محترمی ۳۰ سال بازنشسته آموزش پرورش هست

خدایا شکرت🥰🥰🥰🥰بخاطر نیعمتی ک بهم دادی خدایا سپردم ب خودت صحیح و سلامت برسون ب دستم😍😍😍قسمت همه منتظرا انشاالله❤❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام بابات چی شد

هبچی هنوز اونجاست دیک فردا ملاقاته میخایم بریم رضایت اون یارو بگیریم

خدایا شکرت🥰🥰🥰🥰بخاطر نیعمتی ک بهم دادی خدایا سپردم ب خودت صحیح و سلامت برسون ب دستم😍😍😍قسمت همه منتظرا انشاالله❤❤
داداش منم قراره بره زندان😫اختلال دو قطبی دارهتا حالا پاش نخورده زندانبنظرت چطوره زندان

برای کسی که قراره بیوفته زندان یه سختی داره

برای خانوادش که بیرون هزارو یکی سختی داره

داداش منم قراره بره زندان😫اختلال دو قطبی دارهتا حالا پاش نخورده زندانبنظرت چطوره زندان

جای خوبی ک نیست قطعا ولی حتما صلاح خدا بوده

برای کسی که قراره بیوفته زندان یه سختی دارهبرای خانوادش که بیرون هزارو یکی سختی داره

افرین‌ما داریم دق میکنیم فقط ب حق امام‌زمان انشالله همین هفته بابام ازاد بشه

الهی آمین غصه نخور همسر منم زندانه

جدی همسر شما چرا؟؟ من بابام ۱ماه شد الان