2777
2789
عنوان

تجربه شستن مبل رو دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2908 بازدید | 31 پست
ببخشید شماتجربه اش رو دارین؟تمیز میشه؟

نه ولی امسال میخوام بگم بیان بشورن  

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون یسریا میگن پارچش کش میاد شل میشه بعد میترسم هزینه کنم پاک نشهیکی از مبلامم دارم میدم پارچشو عوض ...

هر کار می‌کنی فقط مبل ها رو نشوری که خشک نمیشه اگه تابستون بود باز حرفی 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
به این شرکتهایی که مبل میشورن دو سال پیش اومدن شستن خیلی راضی بودم امسال هم اگر رویه مبل عوض نکنم می ...

من یکی از مبلامو میخوام پارچشو عوض کنم گفتن ۲۰تومن حالا نمیدونم ارزششو داره یا یکی دیگه بگیرم

البته بستگی به جنس و پارچه مبل هم دارهمبل من پارچه خوبی نداره و از این مبل ارزوناست که تو نمایشگاه ا ...

مبل من همیشه با یه دستمال تمیز میشد الان هرکار میکنم چرک مرده شده 

مبل سازه اومد گفت ۱۵میگیرم پارچشو عوض میکنم ابرشم شارژ میکنم ک البته بنظر خودم نیاز ب ابر نداره

یکی دیگه از مبلام و گفت ۲۰تومن تعویض پارچه...این پارچش خبه بخاطر رنگش میخوام عوض کنم حالا موندم با چرک این مبله چ کنم

میگن چند میلیون میگیرن درسته؟

والا یادم نیست دقیق چقدر امسال هم هنوز نپرسیدم

ولی اونموقع وقتی تمیزی مبل هام رو دیدم گفتم حلالش باشه هرچقدر که میگیره

ولی قیمتش قطعاااا ۳-۴میلیون به بالاست با توجه به تعداد نفرات مبل و استیل و راحتی بودن متفاوته