2777
2789
عنوان

ویژگی های یک خانم🤩🤭

177 بازدید | 21 پست

سلام دوستان میخواستم نظرتون رو درباره  ویژگی های یک خانم بپرسم به نظرتون یک خانم باید چه خصوصیاتی داشته باشه؟
خودم میگم یکیش پس انداز 

چطور میتونه مدیریت مالی خوبی داشته باشه و پس انداز کنه؟
دومی تمیزی چه نکاتی رو باید رعایت کنه تا همیشه مرتب و تمیز باشه؟ و همینطور تمیز بودن خونه😂
سومی به خود رسیدن چه کارهایی رو می‌تونه انجام بده تا به خودش بیشتر برسد و احساس خوبی داشته باشه؟
ممنون می‌شم اگر نظرات و تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید🥰❤

همیشه ناخوناش تمیز باشه حالا یا میکاره یا مانیکور یا ناخوناش خودش و بلند میکنه اصلا مهم نیست مهم اینه ک مدیریت کنه اگ بلندن حتما تمیز باشن خیلی رو ناخون و دست حساسم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

پس انداز 

تجربه شخصی خودم ک جدید یاد گرفتم 

کمترین پولی که میاد دستم حتی صد هزار تومن میدم عیار میخرم صندوق بورسی هست انگار طلا هست بر پشتوانه طلا بالا پایین میشه 

تمیزی اینکه هر چیزی رو همون لحظه بذاری جاش که انباشته نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس انداز تجربه شخصی خودم ک جدید یاد گرفتم کمترین پولی که میاد دستم حتی صد هزار تومن میدم عیار میخرم ...

چه خوب🤩من پولای کم و میدم پارسیان 

چطور عیار میگیرین من تا حالا آنلاین از این کارا نکردم و نمیدونم

چه خوب🤩من پولای کم و میدم پارسیان چطور عیار میگیرین من تا حالا آنلاین از این کارا نکردم و نمیدونم

منم نمدونستم همیشه پول کم  چیکارش کنم میدادم لباس و خرج خونه میشد نمیشد جمع کرد 

کد بورسی گرفتم 

سهم عیار (صندوق طلاهست که  بر پشتوانه طلا بالا پایین میشه ربطی به شاخص بورس نداره)

انگار طلای بورسی داری 

واسه خوشبویی یک خانم نیاز کهبادی اسپلشادکلنمام اسپریلوسیون بدن خوشبو کننده دندانعطر مو رو داشته باشه

یعنی کسی که اینارو استفاده نکنه بو گند میگیره؟

والا من از همه اینایی که گفتی یه ادکلنشو دارم که اونم هروقت زدم یه پونصد نفری شروع کردن سرفه عطسه که ما حساسیت داریم چرا زدیی

بنظر من بجای اینا ورزش و تغذیه و یه شامپوی خوشبو بیشتر برای اینکه بدن بو نگیره و همیشه یه بوی خوب داشته باشی تاثیر داره

وگرنه کسی که تغذیشو رعایت نکنه و وزنش از حد طبیعی بالاتر باشه هرچقدرم اینارو استفاده کنه با عرق کردن بو میگیره

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

یا خوراکیایی که باعث تقویت انرژی زنونه و حس حال خوب میشن رو بخوره مثل :

آجیل و مغزها: بادام، گردو، فندق و پسته پر از چربی‌های خوب و انرژی‌بخشن. واسه میان‌وعده فوق‌العادن.

میوه‌های قرمز: توت‌فرنگی، تمشک، زغال‌اخته و انار. پر از آنتی‌اکسیدانن و انرژی زنونه رو تقویت می‌کنن.

شکلات تلخ: یه تیکه کوچیک از شکلات تلخ، هم انرژی میده، هم حس خوب و حال خوش..

ماهی سالمون: پر از امگا ۳ و کلی خوب برای انرژی و سلامت کلی بدن.

سبزیجات برگ سبز: اسفناج، کلم‌پیچ و جعفری آهن و مواد معدنی زیادی دارن، انرژی و حالتو سر جاش میارن.

چای زنجبیل یا دارچین: گرم و پر از حس خوب! هم گردش خونتو بهتر می‌کنه، هم انرژی میده.

تخم‌مرغ: یه منبع عالی پروتئین که تا مدت‌ها سیر نگهت می‌داره و انرژی پایدار میده.

دانه‌های چیا و کتان: بریزی تو اسموتی یا ماست، کلی فیبر و امگا ۳ می‌گیری.

عسل طبیعی: یه قاشق کوچیک عسل، فوری انرژی‌بخش و شیرین‌کننده روز

ی خانم واسه حال خوبش باید شکرگذاری کنه

افراد سمی رو از زندگیش حذف کنه

خودگویی مثبت داشته باشه (مثلا خودشو تحقیر نکنه بگ زشته بی استعداده بگ من کافیم فوق العادم)

زبان بدن رو بلد باشه مثلا صاف محکم راه بره سرشو بالابگیره تماس چشمی برقرارکنه

یا همیشه باید لباسیو بپوشه که بهش اعتماد بنفس بده

(و حتما لباس مخصوص خواب داشته باشه چون باعث حس زنانگی میشه)

باید واسه انرژی مثبت و زیباتر شدن اندامش و بالا بردن اعتمادبنفسش ورزش کنه

باید برا اهدافش تلاش کنه

روتین روزانه داشته باشه

و منی که همیشه ناخونامو میخورم😂🤣

نخور خو دایی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ی خانم واسه حال خوبش باید شکرگذاری کنهافراد سمی رو از زندگیش حذف کنهخودگویی مثبت داشته باشه (مثلا خو ...

روتین روزانه خیلی خوب بود من ندارم و بیشتر روزامو با تنبلی و بی حالی میگذرونم از بیست چهار ساعت  بیست و پنج ساعتش با گوشی سرگرمم😂🤦‍♀️

یعنی کسی که اینارو استفاده نکنه بو گند میگیره؟والا من از همه اینایی که گفتی یه ادکلنشو دارم که اونم ...

نگفتم هر خانمی که عطر نمیزنه بوی بدی میده

نه خیلیا هستن بااینکه عطر نمیزنن ن بوی خوبی میدن ن بوی بدی

ولی بنظر من عطر امضای هر ادامه من خودم بشخصه حظور افراد صمیمی زندگیمو موقعی ک حواسم نیست با بوی عطرشون متوجه میشم

و اینکه شامپوها زیاد بوشون موندگار نیست نهایتش تا دوساعت بوشون بمونه براهمین خیلیارو راصی نمیکنه ک از عطر زدن پشیمون شن

خودم بشخصه هم ورزش میکنم هم اضافه وزن ندارم هم زیاد سبزیجات میخورمو قندمصنوعی رو دوساله حذف کردم کلا بوی بدی نمیدم ولی بااین حال عاشق اینم ک عطر بزنم حس میکنم عطر جذابیت ادمو واقعا زیاد میکنه

واینکه شاید بوی عطری که میزنی زیاد مورد سلیقه دیگران نیست 

که دیگران ازش ایراد میگیرن

وگرنه من خودم هرموقع عطر میزنم خیلیا اسم عطرمو ازم میپرسن🫠