2777
2789
عنوان

اگر راجع ب ی موضوعی وسواس بشید

76 بازدید | 13 پست

و دائم بهش فکر کنید    چیکار می‌کنید کلا از سرتون بره   چرا کنترلی ندارم رو افکارم ؟؟؟

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکرت زیادی ازاده در طول روز؟ من خودمم وسواس دارم ولی نه در حد تو فکرتو درگیر کارای دیگه کن نذار ازاد ...

ببین من همینحوریشم کلی پروژه عقب افتاده دارم (پایان نامه و ...  اما وقتی ی فکری پیش میاد کلا کارام کنسل میکنم میشینم دائم تحلیل میکنم و .... الان چندساعته فکرم درگیر مشکل باشگاهه  که تاپیک قبلیم گفتم    خسته شدم انقدر بهش فکر کردم    

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

فکرت زیادی ازاده در طول روز؟ من خودمم وسواس دارم ولی نه در حد تو فکرتو درگیر کارای دیگه کن نذار ازاد ...

نمیدونم متوجه منظورم شدی یا نه  اما من انگار ب راحتی کارامو عقب ميندازم و میشینم فکر کردن و بررسی و تحلیل و ....   بل اینکه کلی عقبم 

ببین من همینحوریشم کلی پروژه عقب افتاده دارم (پایان نامه و ... اما وقتی ی فکری پیش میاد کلا کارام ک ...

کاش با یه روانشناس در میون بزاری، من اینقدر اینجوری بدون حوله باشگاه رفتم اینقدر خودمو مالوندم به وسیله ها یه درصدم فکرم سمتش نرفت با اینکه خودمم وسواس فکری شدید دارم ولی خب چیزی که تو داری فکر میکنی بهش واقعا ارزش فکر کزدن نداره و یه چیز مسخرست

نمیدونم متوجه منظورم شدی یا نه اما من انگار ب راحتی کارامو عقب ميندازم و میشینم فکر کردن و بررسی و ...

خب حس میکنم چون کارات سنگینه یجوری این راهو ذهنت پیش میگیره که از زیر کار در بره خودت اینجوری فکر نمیکنی؟ 

خب حس میکنم چون کارات سنگینه یجوری این راهو ذهنت پیش میگیره که از زیر کار در بره خودت اینجوری فکر نم ...

منم حس میکنم همینطوره دقیقا     کارها تلنبار شدن 

منم حس میکنم همینطوره دقیقا کارها تلنبار شدن

اره یا نه مشکل از وسواس و این چیزا نیست ذهنت درگیر کاراته میبینه زیاده یه راهی پیدا میکنه که از زیرش در بره همین الان اگه پروژه داری تا 4 صلح بشین پاش بزار کارات یکم سبک بشه

اره یا نه مشکل از وسواس و این چیزا نیست ذهنت درگیر کاراته میبینه زیاده یه راهی پیدا میکنه که از زیرش ...

درسته     متشکرم واقعا 😌💗