2777
2789
عنوان

چ ساده و خنگم من☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 51 پست
١٩ سالمه

همونه پس

نگران نباش چون سنت کمه خیلی غیرعادی نیست. کم کم مادرشوهرتو عادت بده که جلوش زنگ بزنی به شوهرت

مثلا هر وقت کاری داری بزار جلو مادرشوهرت بزنگ

بعد کم کم همینجوری برا احوال پرسی هم جلو مادرشوهرت بزنگ

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم اتفاقاً هى زنگ نزن به شوهرت، مردا دوست ندارن زناشون هى زنگ بزنن كنترلشون كنن، اگر تو هم مثل ما ...

اوهوم...

وقتي مياد همه اون حرفارو ميزنم...رابطمونم شكر خدا خوبه فقط خودم الان يهويي ب ذهنم رسيد ك چرا جلو مادرشوهرم بهش زنگ نميزنم..

اخه مادرشوهرمم انگار يجوري ميشه زنگ ميزنم...ولي بايد از اين ب بعد زنگ بزنم خودم اعصابم از دست خودم خ ...

یه جوری بشه اصلا بزار دوجوری بشه

مگه تو مسئول حال اونی

اصلا فکر کردی شوهرت دادیم چکار 

شوهر کردی که بهش زنگ بزنی جانم😂

ولى كارهات رو خودت انجام بده و نذار بهت بگن چه كار بكنى و نكنى، حتى براى كارهات لازم نيست اطلاعى بهشون بدى، زندگيت مستقله. بذار بقيه عروس ها خوب باشن شما عروس معمولى باش

خدايا هركى هر چى واسه من و زندگيم آرزو ميكنه اول قسمت خودش كن.❤️🙏🏻 الهى هر كس به وسعت نيت قلبيش از زندگى سهم داشته باشه.💐💐
😂😂😂واقعا مرسي

من جات باشم جلو روش گوشیو برمیدارم با شوهرم حرف میزنم نه یبار بلکه چند بار تا بفهمه دیگه آدم سابق نیستی

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
من جات باشم جلو روش گوشیو برمیدارم با شوهرم حرف میزنم نه یبار بلکه چند بار تا بفهمه دیگه آدم سابق نی ...

اره بايد تمرين كنم ي كم

مادرشوهرم خداييش خيلي خوبه ها ولي بعضي وقتا ي حرفايي ميزنه اصن عجيب

يك بار زنگ بزن جلو مادر شوهرت ولى زياد تكرار نكن تماس با شوهرت رو...

بعداً شوهرت اشتياقش واسه اومدن به خونه كم ميشه

خدايا هركى هر چى واسه من و زندگيم آرزو ميكنه اول قسمت خودش كن.❤️🙏🏻 الهى هر كس به وسعت نيت قلبيش از زندگى سهم داشته باشه.💐💐
اره بايد تمرين كنم ي كم مادرشوهرم خداييش خيلي خوبه ها ولي بعضي وقتا ي حرفايي ميزنه اصن عجيب

چون بهش رو دادی،بهترین آدما هم وقتی زیادی بهشون رو بدی سواری میگیرن

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!