داداشم عاشق یک دختر بود که خيلی با ما فرق داشت اونا مذهبی نبودن و بی حجاب ما مذهبی بودم مامانم همه چیز رو بهم زد داداشم عصبانی شد مامانم زیر فحش کرد هرچی داشت جمع کرد رفت یک شهر دیگه الان 1 ماه رفته یک خونه اجاره کرده سیمکارت هاشم عوض کرده چکار کنم برگرده
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
زندگی خونه پدر مادر تو بزرگسالی درسته آسوده خیالی و بدون هزینه مادی هست ولی هزینه اش رو با روانمون پرداخت میکنیم ... امیدوارم جوونا شرایط مستقل شدن و پیدا کنن
ولش کنید یمدت تو حال خودش باشه بهتر بود بجای این کار مادرت با سیاست زمان میخرید تا متوجه بشه چنین دختری آیا بدردش میخوره یانه مثلامیگفت خوب باید سربازی بری یا چه میدونم دکتراتو بگیری یا فلان مقدار پول پس انداز کنی اینجوری یا متقاعد میشد یا خودش مسیولیت زندگیشو قبول میکرد نهایت به کادو میگرفتین ومثل یه مهمون میرفتین عروسیشون و دیگه با بقیه مسایل کاری نداشتین