2777
2789
عنوان

داداشم رفته

412 بازدید | 11 پست

داداشم عاشق یک دختر بود که خيلی با ما فرق داشت اونا مذهبی نبودن و بی حجاب ما مذهبی بودم مامانم همه چیز رو بهم زد داداشم عصبانی شد مامانم زیر فحش کرد هرچی داشت جمع کرد رفت یک شهر دیگه الان 1 ماه رفته یک خونه اجاره کرده سیم‌کارت هاشم عوض کرده چکار کنم برگرده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانت همه چیو بهم زد😐ببین میتونید حرف بزنید با پسرتون و نظرتونو و منطقی نه داریدو بیان کنید 

ولی حق اینکه بهم بزنیدو ندارین واقعا 

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

منم بودم میرفتم 

چون واسم ارزش قائل نشدن

نمک زندگی من پسرم بود ولی 🖤نمک زندگی ام را به زمین پاشیدند🖤مجلس ختم گرفتیم کنار بدنش 🖤عوض فاتحه خوانی ، همگی خندیدند🖤هفت بار از جگر سوخته ام ناله زدم 🖤مرد و نامرد همه غربت من را دیدند🖤آمدم جمع کنم زندگی ام را از خاک 🖤دسته جمعی به من و گشتن من خندیدند🖤🖤🖤

ولش کنید یمدت تو حال خودش باشه بهتر بود بجای این کار مادرت با سیاست زمان می‌خرید تا متوجه بشه چنین دختری آیا بدردش میخوره یانه مثلامیگفت خوب باید سربازی بری یا چه می‌دونم دکتراتو بگیری یا فلان مقدار پول پس انداز کنی اینجوری یا متقاعد میشد یا خودش مسیولیت زندگیشو قبول میکرد نهایت به کادو  می‌گرفتین ومثل یه مهمون می‌رفتین عروسیشون و دیگه با بقیه مسایل کاری نداشتین