نهمم قبلا اینجوری نبودم ولی دوسال از درس زده شدم امسال که از درس بینهایت متنفرم هی جوره نمیتونم کنار بیام کلی غیبت کردم از اول سال نمراتم همه بده میخواستم ترک تحصیل کنم برم مهارت های مختلف یاد بگیرم ولی مشکلم مدرک دیپلم که بخوام بخرمم اعتبار نداره
چیکار کنم اصلا نمیتونم تحمل کنم این چندماهم چندروزه نزدیک 4.5 روز مدرسه نمیرم چیکار کنم💔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
داش چرا اینجوری میکنی تو مگه فقط برات دیپلم گرفتن مهم نیست خو فقط سعی کن پاس شی دیگه در حد ده و دوازده میتونی روزی چهارساعت بخون پیوستگی داشته باش اصن یهو شاید علاقت به درس بیشتر شد یا دیدی مثلا ادبیاتت خوبه میتونی بری معلم ادبیات شی
سرکلاسا خیلی کلافم کلا درس خوندنو مدرسه برام شده عذاب نمیدونم باید چیکار کنمم
گوش بگیر ببین چی میگم رل دا ی اِکس و نکس دا ی همه رو بذار کنار یعنی چی چیکار داری میکنی با ایندت پامیشی بجا نت تلف کردن توی نی نی سایت و اینستا میری چندتا ویدئو study with me از اپارات یا نماشا دانلود میکنی همزمان با اونا درس میخونی بخودت بگو فقط چهارساعت مثلا از ساعت سه تا چهار، پنج تا شیش، هفت تا نه، از نه و نیم تا ده ونیم مثلاااا