2777
2789

اینجا همه یه جور دیگن اما اینستا اکثرا در حال پز دادن یا نصحیت کردن هستند 

وارد اینستا می شی همه موفق اند دارند رمز موفقیتش رو می گن 

حس می کنی فقط تویی که هیچ دستاوردی نداشتی 

همه خونه هاشون لوکس دادند آشپزی می کنند 

یا کلی خوشگلن 

خدایی از وقتی نصب کردم خیلی اعتماد به نفسم امده پایین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم سنگر رو خالی نمیکنم عاشق اینجام

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

لامصبا همه خوشگل و خوش هیکلن ولی من عاشق اینستام  کلی چیزی یادگرفتم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

اینجا همه. درحال ناله هستن🤣🤣

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

اینستا همش نمایش زندگی های پوچ و توخالی

من عاشق یوتیوبم البته یوتیوبرهای ایرانی گند زدن بهش 

یه کلیپ های مسخره و بی محتوایی میذارن که اصلا چندشم میشه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

بلاگرا که دیگه شورشو دراوردن امروز فیلم هزینه سفر نگین کدیوربالا آورد گفتم خدایا کرمتو شکر یکی از تو سطل زباله غذا برمبداره اونوقت اینا اینجوری بریز بپاش میکنن😮

فضای بدی ندارع ولی ا زندگیت باز میشی با نی نی سایت 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤