2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

79 بازدید | 14 پست

رلم ازمن کوچکتره ۵سال وازمنم خیلی خشکل تره حالامیخام جداشم بخاطراین موضوع میخام دارم میمیرم ازبس گریه کردم ای خدا😔چطوری اینوبگم بهش ب نفعشه باازمن بهترباشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی تازه باهاش رل زده بودی به اینا فکر نکردی که الان بعد وابسته شدن بهت فهمیدی و میخوای ولش کنی؟💔

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

وقتی تازه باهاش رل زده بودی به اینا فکر نکردی که الان بعد وابسته شدن بهت فهمیدی و میخوای ولش کنی؟💔

خب اون دختردورش زیاده بخاطر خشگلیش براش خودکشی میکنن با رفتن من چیزی نمیشه ب نظرم ب نفعشم هست  اخه ازمن خیلی خشکل تره  حالا فقط زبونی میگم دوست دارم عاشقتم ای حرفا حس میکنم اینجورمیگه دلم نشکنه  ولی میگه همش میگه میخامت دوست دارم 

خب اون دختردورش زیاده بخاطر خشگلیش براش خودکشی میکنن با رفتن من چیزی نمیشه ب نظرم ب نفعشم هست اخه ا ...

دختر زیاد باشه شاید تورو دوست داره اون حسی که بهت داره رو شاید دیگه به کسی نداره

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

اصلن مناسب ازدواج نیست بچس ۳۰ سالش بود آره میشد ..ولی الان هوا تو کلشه

عزیزم بحثم سنش نیست دوسش دارم  بحث اینه من بزرگترم وخیلی هم ازمن خشگل تره  ب من باشه میخام ازدواج کنم باهاش چون دوسش دارم  اتفاقا میخاد دومادبشه خانوادش هی میگن بهش 

دختر زیاد باشه شاید تورو دوست داره اون حسی که بهت داره رو شاید دیگه به کسی نداره

تفاوت سنی بعدهانشون میده خودشو ولی من ازدواج اینجوری زیاد دیدم کاش خشکل تربودم 😔😔😔

یعنی کات نکنم باهاش چیکارکنم من زشتم معمولی یم عاشق چیه ادم زشت میشن اخه

مگه همه چی به قیافست؟؟؟

عزیزم بحثم سنش نیست دوسش دارم بحث اینه من بزرگترم وخیلی هم ازمن خشگل تره ب من باشه میخام ازدواج کن ...

از لحاظ روانشناسی تا ۴ پنج عب نداره ولی اینم شرط شروطی داره 

اینکه طرف حداقل ۲۷ تا ۳۰ سنش باشه اون موقع عاقلانه تر تصنیم میگیره ..ولی ۲۳ آخه بچس نمیفهمه چیکار میکنه ی جورایی هوا تو کلشه ...پخته نیس ..هر آن امکان داره ۲۵ یا ۲۶ برسه بگه نمیخام 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲