من یهویی بدون سابقه نصف شب از درد پهلو بیدار شدم چند وقت پیش انقد دردش شدید شد ک دیگ دیگنفسم بالا نمیومد ساعت ۳ نصف شب رفتیم دکتر خودم ک فک میکردم اپاندیسه انقد وحشتناک درد گرفته بود دکتر گفت سنگه امپول و سرم اینا نوشت منم فرداش انقد اب و ماالشعیر خوردم و بپر بپر کردم ک یه تیکه سنگ اومد و شد اب رو اتیش حالا اون طفلیا رو درک میکنم ک میگن سنگ داریم دل درد داریم واقعا دردش وحشتناکه ...الان برم سونو بدم؟ ینی امکانش هست بازم باشه اخه دیگ خوب خوب شدم ...عکس سنگ رو میذارم
نشنیده بودم تا حالا ولی به نظرم حقه چون بابای منم کلیشون سنم میاره 🥺🥺
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
مرسی گلم برای دعای قشنگت انشالله شما هم هرچی خدا میخواد بهتون بده الهی آمین 😍❤️😘
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
عزیزم منم دقیقا یک نصف شب دردم شروع شروع داد میزدم زمین رو فریاد میزدم و رفتم دکتر گفت باید. سنگ شکن کنی یه سنگ هشت میلی متری داشتم و یک پنج میلی متری خلاصه هزینه سنگ شکن سه میلیون میشد که من نداشتم از طرفیم همکارم تو بنگاهی گفت که با سنگ شکن که نصف نصف سنگشم از بین نرفته منم رفتم عطاری یک شربت به اسم ارتیکا زدبی بهم داد و بعد یک ماه رفتم سونو گرافی گفت سنگی نداری بعد اونم یه سنگ چهارده میلی متری داشتم با همین شربت پودر شد تو داروخونه ها هم میفروشن اگر خواستی بگیر بخور خوبه