2777
2789
عنوان

نگرانی آینده

38 بازدید | 3 پست

یکم می خوام درموردش حرف بزنم تا راحت شم 

راستش آینده برام خیلی مبهمه 

دانشجوام اونم دانشگاه آزاد با کلی شهریه می دونم که رشتم آینده چندان خوبی نداره حتی الان دیگه خوشمم نمی یاد از رشتم هیچ علاقه و انگیزه واسه ادامه دادنش ندارم اما مجبورم بخونم

تو دانشگاه هیچ دوست صمیمی ندارم که حداقل بخاطر اون برم 

هیچ مهارت یا استعدادی ندارم که بتونم تو آینده ازش استفاده کنم 

کاملا یه موجود بی خاصیتم 

از طرفی هیچ خواستگار خوبی هم ندارم که به ازدواج فکر کنم 

واقعا این آینده ای نبود که در انتظارش بودم 

خدا رو بابت نعمت هاش روزی هزار بابت شکر می کنم اما اینکه نمی دونم چیکار کنم آینده ام چی می شه 

ریشخند و مسخره کردن دیگران 

همش روم فشار نی یاره 

من ۴ سال از کنکور دادنم می گذره هنوز اطرافیان ولم نمی کنند بابتش 

یک. برین به اطرافیانت و تمسخر هاسون 

دو. برو دنبال یک مهارت که کار داشته باشه درست هم کنارش ادامه بده اصلاً تو مملکت ما تو تو دانشگاه تهران هم درس بخونی دیگه آینده کاری ای وجود نداره اصلاً ربطی به دانشگاه آزاد نداره عزیز من 

سه. فقط تو نیستی که نگران آینده ای الان به جز سرمایه دارها و اونایی که پشتوانه ای به نام ارث و میراث دارن بقیه همه نگرانن تو مملکتی که دلار ۸۰ تومنه ، یکی ۲۰۰ تومن شهریه میده به مدرسه ، یکی حتی توان خرید لوازم تحریر نداره برای درس خوندن ، تو مملکتی که عدالت توش مرده ، تو مملکتی که درس میخونی تهش هیچ کاری برای رشتت نیست و تازه خجالت نمیکشن مدرکت هم گرو نگه میدارن ، همه نگرانیم عزیزکم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB