2821
2789

فقط بسپارش بخدا منم دلم رو شکوندن الانم حالشون خیلی خوبه ک خوشحالن ولی مطمعتم یروز بدجور تاوانشو پس میدن

خدایا شکرت 💕امضامو دیدی دعا کن ازدواج کنم بزودی با اونی که میخوام🥺❤🙏

فقط بسپارش بخدا منم دلم رو شکوندن الانم حالشون خیلی خوبه ک خوشحالن ولی مطمعتم یروز بدجور تاوانشو پس ...

نمیدونی چیکارم کرد دلم خرد شده قلبم داره از جاش درمیاد 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بهت ظلم کرده که ظاهرا چنین است 

شما میتونید نفرینش کنید 

مثلا بگی لعن و نفرین بر فلانی 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

اگه بهت ظلم کرده که ظاهرا چنین است شما میتونید نفرینش کنید مثلا بگی لعن و نفرین بر فلانی

به خودش هم گفتم خدا نفرینش کنه بهش گفتم ازش پیش خدا شکایت کردم 

بهش گفتم هرگز نمیبخشمش😭

به خودش هم گفتم خدا نفرینش کنه بهش گفتم ازش پیش خدا شکایت کردم بهش گفتم هرگز نمیبخشمش😭

بهش فکر نکن 

بدترین دعا در حقش همین نفرین بود که کردی

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

به خودش نگرفت گفت تو لیاقتمو نداشتی دوست نداشتم 😭گفت من خیلی خوشبختم

پس برو خدا شکر کن الان رفتش و خودشو نشونت داد.

لیاقت نداشته

نداشته درست ولی احساسات من چی میشه من اونارو به خدا میسپارم

بله قطعا