2777
2789
فقط بسپارش بخدا منم دلم رو شکوندن الانم حالشون خیلی خوبه ک خوشحالن ولی مطمعتم یروز بدجور تاوانشو پس ...

نمیدونی چیکارم کرد دلم خرد شده قلبم داره از جاش درمیاد 😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه بهت ظلم کرده که ظاهرا چنین است 

شما میتونید نفرینش کنید 

مثلا بگی لعن و نفرین بر فلانی 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

اگه بهت ظلم کرده که ظاهرا چنین است شما میتونید نفرینش کنید مثلا بگی لعن و نفرین بر فلانی

به خودش هم گفتم خدا نفرینش کنه بهش گفتم ازش پیش خدا شکایت کردم 

بهش گفتم هرگز نمیبخشمش😭

به خودش هم گفتم خدا نفرینش کنه بهش گفتم ازش پیش خدا شکایت کردم بهش گفتم هرگز نمیبخشمش😭

بهش فکر نکن 

بدترین دعا در حقش همین نفرین بود که کردی

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

به خودش نگرفت گفت تو لیاقتمو نداشتی دوست نداشتم 😭گفت من خیلی خوشبختم

پس برو خدا شکر کن الان رفتش و خودشو نشونت داد.

لیاقت نداشته

نداشته درست ولی احساسات من چی میشه من اونارو به خدا میسپارم

بله قطعا