2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولا من عاشق مادرشوهرمم😍

ولی بازی اول رو مادرشوهر با دخالت هاش و یاد حرف به پسرش شروع میشه یا تیکه میندازن یا فرق میذارن بین دخترشون یا اون‌یکی عروس 

این موردا برای مادرشوهر من نیست

نور بر تاریکی پیروز است🤍✌️

اگه ادم باشعوری بود احترامشو نگه میداشتم و دوسش داشتم

ولی حیف ک حتی نمیدونه چطوری مودبانه صحبت کنه شعور حرف زدن هم نداره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اگه کسی بصورت پیش فرض بدش میاد مشکل داره ولی معمولا بخاطر رفتارهاییه که میبینن 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

چون با عروس حسادت میکنن 

مثلا اگر برای زنش کادویی بخره مادر و خواهرش خیلی حساس میشن و سعی میکنن با دعوا درست کردن جلب توجه کنن تا برای اونا هم بخره 

حتی ما اوایل شوهرم برای خونه مرغ میخرید( ک همرو خودش میخوره بیشتر) مادر شوهرم حساس میشو و پیله ک باید برای مادرت هم بخری چون برای زنت خریدی😐

من ۱۸ ساله ازدواج کردم

نمیگم عاشق ولی مشکلی هم با مادر شوهرم نداشتم و ندارم

همیشه احترام هم داشتیم 

دخالت بی جا هم نداشته

سه تا جاری هستیم مه به کوچولو بعضی وقتها فرق میذاره

اون هم من به بزرگی خودم میبخشم و چشم پوشی میکنم🤓

اگه ادم باشعوری بود احترامشو نگه میداشتم و دوسش داشتمولی حیف ک حتی نمیدونه چطوری مودبانه صحبت کنه شع ...

من هنوز نامزدم هر سری میگه تو باید ۳تا بچه بیاری 

هر سری هم بحثمونه با نامزدم 

دیشب ب نامزدم گفتم می‌خاید ب بچه سال بگیرید نسلتون منقرض نشه یه وقت انقد خندید

اولا من عاشق مادرشوهرمم😍ولی بازی اول رو مادرشوهر با دخالت هاش و یاد حرف به پسرش شروع میشه یا تیکه م ...

از فردا منتظر گیس و گیس کشی توسط او باش 

کاربر قدیمی 🌹🌱 یه لایک بکن یا جواب بده ببینم خوندی یا نه