2777
2789
عنوان

هر نصیحتی به دلت افتاد بهم بگو

119 بازدید | 16 پست

هرچیزی که فکر می‌کنی الان لازمه بشنوم 🩵

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی نگیر همه چیزو

آدما و اتفاقا میگذرن و تو میمونی و سلامت روان نابود شدت

هیچ کس جز خودت نمیتونه به خودت اهمیت بده.پس جدا مراقب خودت باش🥹💙

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اطرافم خیلی آدما دیدم که ظلم میکنن ولی بهترین زندگی رو دارند و برعکس کسایی هم که آزارشان به هیچ کس ن ...

ما فقط ظاهر زندگی اونارو میبینیم فقط یه دیده جای اونا زندگی نمیکنیم که عزیز ببینیم کی کار خوبی کرده کی کار بد 💙

ما فقط ظاهر زندگی اونارو میبینیم فقط یه دیده جای اونا زندگی نمیکنیم که عزیز ببینیم کی کار خوبی کرده ...

ببخشید هر کس نظر خودش و داره.   با اینکه تا بحال آزارم به هیچ کس نرسیده ولی کلی مشکل تو زندگیم دیدم که از زندگی خستم