2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 80 پست

گاهی سعی کنید حتی اگه حق باشماست اما بحث داره بالا میگیره ،سکوت کنید چندتا نفس عمیق بکشید تا به خودتون مسلط بشید.آقایون معمولا از روی غرور زیادشون حتی اگه اشتباه هم بکنند روی حرف خودشون وای میستن و اصرار میکنن.

ابراز نیاز کردن به همسر یعنی بگید که چقد دوستش دارید و براتون مهمن و دلتون براشون تنگ میشه که ایرادی نداره.(فیلم آتش بس2 رو ببینید جالبه)

این خلقت خداست که زن ومرد مکمل هم باشن واین از خواص عشقه که زن وشوهر دلشون برای هم تنگ بشه .آدم از کسی که بیشتر دوستش داره بیشتر میرنجه چون ازش توقع نداره که باعث ناراحتی آدم بشه .

نذارید خدای نکرده بینتون فاصله بیفته سعی کنید گذشت کنید.مامانم میگه گذشت آدم رو بزرگ میکنه و سکوت ثروته.حتی اگه از دست همسرتون ناراحتید تمرین کنید که حتی تو ذهنتون هم به ایشون توهین وپرخاش نکنید.چون حرمت ها اگه شکسته بشه قابل جبران نیست.ببخشید پرحرفی کردم. روزتون خوش

براتون بهترین هارو آرزو میکنم.انشالله سالهای سال کنار همسر محترم و فرزندان گلتون شاد وسلامت باشید و ایام همیشه بکام باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی سعی کنید حتی اگه حق باشماست اما بحث داره بالا میگیره ،سکوت کنید چندتا نفس عمیق بکشید تا به خودت ...

ممنون از اینکه برای صحبت هام اهمیت قائل شدید و خوندید و بهترین جواب رو دادید تاالان کسی اینجووری راه حل نداده بود به خدا خیلی انرژی گرفتم ممنون😍😍😍😗

ممنون از اینکه برای صحبت هام اهمیت قائل شدید و خوندید و بهترین جواب رو دادید تاالان کسی اینجووری راه ...

خواهش میکنم عزیزم.کاری نکردم که فقط تجربیات و توصیه های مادرمو که به من  یاد داده،بیان کردم.خوشحالم که مفید واقع شده.از صمیم قلب براتون از یکتای همیشه همراه خوشبختی می طلبم.

روزتون شیک،دلتون شاد،لبتون خندون و غصه از خانواده تون دور انشالله.