2777
2789
عنوان

رویش مجدد مو

209 بازدید | 11 پست

من ی عادتی داشتم دستم خودم نبودم موهای متفاوت ضخیم رو میکندم الان تقریبا موهام خیلی کم پشت شده لطفا بگید چیکار کنم ریزش مو هم ندارم این عادتو نزدیک ب دو هفتس ترک کردم ولی نمیدونم چیکار کنم رشد کنن لطفا اگه میدونید بگید

موهای کجاتو؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جلوم فرق سر

یه دکترپوست برو

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

اون ک‌اره میرم ولی نمیدونید چطوری مو میشه پر شد ؟

براهمون گفتم برودکترببینه اصلاپیازموداری یانه

موهاتو کوتاه کن یکم . بعد سعی کن دورت همیشه شلوغ باشه . حموم هم برو زود به زود .

اها اون که خو مو درمیاد

بعد هر روز رو اون دستی که باهاش موهاتو میخوای بکندی . با خودکار بنویس موهاتو دست نزن . واسه من جواب داد 😄

___
موهاتو کوتاه کن یکم . بعد سعی کن دورت همیشه شلوغ باشه . حموم هم برو زود به زود .اها اون که خو مو درم ...

مرسی گلم موهامو یکم کوتاه کردم زود ب زود حموم میرم عادتمو تقریبا ترک کردم شماهم اینجوری بودید؟

مرسی گلم موهامو یکم کوتاه کردم زود ب زود حموم میرم عادتمو تقریبا ترک کردم شماهم اینجوری بودید؟

اره واسه من از اضطراب بود 

۶ ماه طول میکشه کامل در بیاد پیاز مو 

به نظرم بری پیش متخصص بد نیست

___
چیزی مصرف نمی‌کردید برای موهاتون تو این ۶ماه؟

نه . 

راستش ژنتیک مو های خانواده ما جوری هست که همه اطرافیام مو های قشنگی دارن منم استرس این رو داشتم که مثل اون ها نباشم 😄

اصلا من همه چیزیو تو قیافه میدیم من همش خودم رو که تو آینه نگاه می کردم می ترسیدم از قیافه نیوفتاده باشم 😅

به نظرم تو بیشتر به کسی نیاز  داری که بهت مشورت بده تا این افکار رو فراموش کنی 

مو خودش دوباره در میاد لازم نیست نگران باشی 

___