2821
2789
عنوان

رویش مجدد مو

201 بازدید | 11 پست

من ی عادتی داشتم دستم خودم نبودم موهای متفاوت ضخیم رو میکندم الان تقریبا موهام خیلی کم پشت شده لطفا بگید چیکار کنم ریزش مو هم ندارم این عادتو نزدیک ب دو هفتس ترک کردم ولی نمیدونم چیکار کنم رشد کنن لطفا اگه میدونید بگید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

موهاتو کوتاه کن یکم . بعد سعی کن دورت همیشه شلوغ باشه . حموم هم برو زود به زود .

اها اون که خو مو درمیاد

بعد هر روز رو اون دستی که باهاش موهاتو میخوای بکندی . با خودکار بنویس موهاتو دست نزن . واسه من جواب داد 😄

___
موهاتو کوتاه کن یکم . بعد سعی کن دورت همیشه شلوغ باشه . حموم هم برو زود به زود .اها اون که خو مو درم ...

مرسی گلم موهامو یکم کوتاه کردم زود ب زود حموم میرم عادتمو تقریبا ترک کردم شماهم اینجوری بودید؟

مرسی گلم موهامو یکم کوتاه کردم زود ب زود حموم میرم عادتمو تقریبا ترک کردم شماهم اینجوری بودید؟

اره واسه من از اضطراب بود 

۶ ماه طول میکشه کامل در بیاد پیاز مو 

به نظرم بری پیش متخصص بد نیست

___
چیزی مصرف نمی‌کردید برای موهاتون تو این ۶ماه؟

نه . 

راستش ژنتیک مو های خانواده ما جوری هست که همه اطرافیام مو های قشنگی دارن منم استرس این رو داشتم که مثل اون ها نباشم 😄

اصلا من همه چیزیو تو قیافه میدیم من همش خودم رو که تو آینه نگاه می کردم می ترسیدم از قیافه نیوفتاده باشم 😅

به نظرم تو بیشتر به کسی نیاز  داری که بهت مشورت بده تا این افکار رو فراموش کنی 

مو خودش دوباره در میاد لازم نیست نگران باشی 

___
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز