2777
2789
عنوان

دوست گمشده ام

102 بازدید | 7 پست

سلام دوستای خوبم

من یه دوست تقریبا مجازی داشتم اسمش میترا بود اهل قم به دلایلی مجبور شدم خطمو عوض کنم شمارش پاک شد دوبار با دختر عموم تماس گرفته اون فک کرده مزاحمه بهش فوش داده حتی نداشته ببینه طرف دختره یا پسره

دیگه از اون روز تا الان خبری ازش ندارم دلم میخواد بمیرم دلم براش خیلیییییی تنگ شده خیلیییییییی😭😭😭😞😞😞

اخر چه کند با دل من علم پزشکی!وقتی به دیدار تو بسته ضربانم💋🙈

خوب با دختر عموت چطور تماس گرفته شماره اش رو بگیر 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پرینت تماسای دختر عموت رو میتونی بگیری البته خود دختر عموت باید بگیره از این طریق میتونی پیداش کنی حتی پرینت خط قبلی خودت هم میتونی بگیری 

میشه یه صلوات واسه حل مشکلم بفرستید؟ممنونتون میشم
یعنی چی نذاشته ببینه دختره یا پسره بهش فحش داده!!؟!  

دختر عمومو میگم دوستم که بهش زنگ زده بهش فوش داده و بلاک کرده و خطشوعوض کرده😕😕😕

پرینت تماسای دختر عموت رو میتونی بگیری البته خود دختر عموت باید بگیره از این طریق میتونی پیداش کنی ح ...

یادم نیست شمارش چی بوده😭😭😭