2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوبه بد نیس ولی میتونه بهترم بشه

برای نهایی تلاشتو بیشتر کن درس ها سادن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

نه چون درس ها ساده اس

میشه معدل نهم شمارو بدونم؟

ای کوروش! آسوده خاطر بخواب که ما بیداریم 🤍✨یه پرسپولیسی متعصب 🥹 اومدم اینجا که از بزرگترام مشورت بخوام 🫠

خوبه بد نیس ولی میتونه بهترم بشهبرای نهایی تلاشتو بیشتر کن درس ها سادن

ساده نیست من بالا ترین معدل شدم از بین دوتا کلاس 🫠

همه 16 الی 18 اما من یه ذره حس بدی دارم 

ای کوروش! آسوده خاطر بخواب که ما بیداریم 🤍✨یه پرسپولیسی متعصب 🥹 اومدم اینجا که از بزرگترام مشورت بخوام 🫠

هر دو ترم ۲۰

چطوری درس میخونی؟

آخه من خیر سرم بهترین مدرسه شهرمم

چطوری درس میخونی؟آخه من خیر سرم بهترین مدرسه شهرمم

من پارسال تا حد مرگ کار میکردم مدرسه دولتی بودم ولی کلاس تیزهوشان میرفتم تست میزدم هم فیزیک شیمی ریاضی

بعد درس ها رو جلوتر از معلم خودم یه کوچولو میخوندم خیلی تاثیر داره

لعنت بر هر نَری که 

من پارسال تا حد مرگ کار میکردم مدرسه دولتی بودم ولی کلاس تیزهوشان میرفتم تست میزدم هم فیزیک شیمی ریا ...

میدونی چیه من هم باید تمرکزم رو ورزشم باشه هم درسم بخاطر همین یکم اذیت میشم واسه اینکه در رفت و آمد باشم واسه کلاس بعد مدرسه ام همیشه باید برم سر تمرین وقتی خونه ام مثل جنازه هام

نمیدونم باید چیکار کنم🫠💔

میدونی چیه من هم باید تمرکزم رو ورزشم باشه هم درسم بخاطر همین یکم اذیت میشم واسه اینکه در رفت و آمد ...

سعی کن از هر یه ذره تایمت استفاده مفید کنی حتی در حد ۱۵ دقیقه خیلی پیشرفت میکنی🙂

لعنت بر هر نَری که 

سعی کن از هر یه ذره تایمت استفاده مفید کنی حتی در حد ۱۵ دقیقه خیلی پیشرفت میکنی🙂

بله ممنونم:)

ساده نیست من بالا ترین معدل شدم از بین دوتا کلاس 🫠همه 16 الی 18 اما من یه ذره حس بدی دارم

خب این خیلی عالیه

اما مقایسه خودت بین این معدلای افتضاح کار جالبی نیس

از من به تو نصیحت. تا نهمی تلاش کن برای بیست. بیای دبیرستان داغ بیست به دلت میمونه😐😂🥲

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

2790
2778
2791
2779
2792