2777
2789
عنوان

نگاه خدا وکیلی 🤦🏻💔

135 بازدید | 18 پست

مردم زندگی میکنن منم هم زندگی سالی یبار رنگ بازار نمیبینم دوستم دو روزه عصر میرن بازار این ور اون ورن کافه همش منم شاید یه وقتی اونم اگه کاری پیش بیاد مجبور باشیم برم بیرون ۲۴ ساعت خونه و مدرسه بعد توقع دارن درسم بخونم همش بهم میگه بابام تو دانش آموزی درست که دانش آموزم اما اول یه انسانم خسته شدم دیگه اینطوری درسم نمیتونم بخونم درست بدنم خستس 🥲💔

دو تا دوست درستی هم نداریم با اینا بخدام برم بیرون خرجشونم باید بدم شانس نداریم خیلی دلم میخاد درس بخونم با این وضعیت نمیشه حتا خرخون های کلاس هر وقت زنگ میزنم بهشون یا دورشون شلوغه یا بیرونن منم تا حرف بزنم صد تا فوش و بدوبیرا هم باید بشنوم یعنی اون حرفی که به زدا نشده محاله 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اینی که ما هستیم زندگی نیست والا من سالی یکبار مانتو میخرم اونم به زور حالا مردم هفته ای میخرن 

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

ببین میخوام نصیحتت کنم اگه نهمی الان و تابستون فقط عشق کن ، دبیرستان بیای دیگه تمام و خداحافظی با دوران خوشحالی.

من خودم چندین و چند تار مو سفید درآوردم بس حرص و فشار کشیدم.

۸۵۸۰۶۵۲

ببین میخوام نصیحتت کنم اگه نهمی الان و تابستون فقط عشق کن ، دبیرستان بیای دیگه تمام و خداحافظی با دو ...

یه سوال دارم اگه رشته انسانی بیام 

کنکور وکالت آوردن خیلی سخته ؟؟؟

من برا وکالت نمیخونمقبلا سخت بود الان نه...البته اگ دانشگاه عالی بخوای زیر ۱۰۰۰ باید بیاری.

آخه خیلیا میگن مهاجرت با وکالت نمیشه و اینا 🥲💔