2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه مامانم این کارو کنه شدیدا دعوا میکنم و قهره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خدای من چه چیزایی🙄😳

خداوند همه را از بیماران روحی روانی فمنیستی که به ناحق گزارش میکنند حفظ کند، خصوصا مریضان عقده ای که حتی در حد یک سگ یا حیوان پارس نمیکنند نمیگن از تاپیک و قلمروعم برو نظر نده فقط مریض هار پاچه میگیرند و گزارش زدن! :/ (خدایی که انسانم آرزوست)

نه مامانم این کارو کنه شدیدا دعوا میکنم و قهره

واقعا اینطور خوبه

خداوند همه را از بیماران روحی روانی فمنیستی که به ناحق گزارش میکنند حفظ کند، خصوصا مریضان عقده ای که حتی در حد یک سگ یا حیوان پارس نمیکنند نمیگن از تاپیک و قلمروعم برو نظر نده فقط مریض هار پاچه میگیرند و گزارش زدن! :/ (خدایی که انسانم آرزوست)

مردم متوجه میشن؟ ک برای چی داره عکس میزارع؟

بنظر من آره... مردم امروزی خیلی در این چیزها گیرایی بالا دارن و بعد ی مدت تیکه اندازی هم میکنن به ادم