ghazal_nsh مدیر استارتر عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 991 عنوان بهم گفت دیگه بهم پیام نده 360 بازدید | 14 پست پسری که وقتی می بینیش میاد کنارت از پیشت جم نمیخوره همش دوست داره پیشت باشه چرا توی مجازی سرده ؟چرا توی مجازی پیاماتو دیر جواب میده؟پسره برداشت بهم گفت میخوام ازت فاصله بگیرم دیگه بهم پیام نده 1403/11/16 | 18:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاستیل_صورتی1995 عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 152 اینو بدون اینی که اینجوری باهات رفتار میکنه یا با قبلی آشتی کرده یا با بعدی آشنا شده،مطمئن باش
ghazal_nsh مدیر استارتر عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 991 شماهم وقتی اومدکنارت بگونیا کنارم،عزت نفس داشته باش منم بهش همینو گفتم گفتم پس دیگه منم نمیام سمتت توهم نیا سمتم بعد یه من منی کرد و گفت حالا نمیدونم بزار ببینیم چی میشه باشه یه کاریش میکنم🤦♀️
ghazal_nsh مدیر استارتر عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 991 اینو بدون اینی که اینجوری باهات رفتار میکنه یا با قبلی آشتی کرده یا با بعدی آشنا شده،مطمئن باش همینننن منم همین فکرو میکنم یهویی اومده میگه می خوام ازت فاصله بگیرم
نیلماه229 عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 5585 منم بهش همینو گفتم گفتم پس دیگه منم نمیام سمتت توهم نیا سمتم بعد یه من منی کرد و گفت حالا نمیدونم بز ... نزاراون تصمیم گیرنده باشه بااین کارهاش
پاستیل_صورتی1995 عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 152 پسرا هزار بار میرن و برمیگردن اما دخترا توی رابطه میمونن،میمونن و سعی میکنن رابطه رو درست کنن،صبر میکنن،تحمل میکنن،صبر پشت صبر ولی اگه یه روز صبرشون تموم شه میرن و دیگه برنمیگردناونجاست که اون پسر به خودش میاد و میخواد برگرده
ghazal_nsh مدیر استارتر عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 991 نزاراون تصمیم گیرنده باشه بااین کارهاش بهش میگم چرا می خوای ازم فاصله بگیری؟میگه من نمی خوام از دستت بدم من هیچ وقت قیدتو نمیزنم مگه اینکه خودت بخوای یا اینکه ببینم نبودن من توی زندگیت به نفعته الانم میگه چون پشت سرمون حرفه و با این حرفا اذیت میشی می خوام یه مدت ازت فاصله بگیرم
ghazal_nsh مدیر استارتر عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 991 پسرا هزار بار میرن و برمیگردن اما دخترا توی رابطه میمونن،میمونن و سعی میکنن رابطه رو درست کنن،صبر می ... من بهش گفتم حس میکنم داری منو بازیچه دست خودت میکنی من تو یه رابطه ای که ارزشم دونسته نشه نمیمونم گفت حالا ما یه چیزیم بدهکار شدیم (همش فکر میکنه این فاصله گرفتنه به نفع منه و داره واسه من از خودگذشتگی میکنه) منم زدم از همه جا بلاکش کردم
پاستیل_صورتی1995 عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 152 همینننن منم همین فکرو میکنم یهویی اومده میگه می خوام ازت فاصله بگیرم صبر داشته باش برمیگرده،اما اگه برگشت تو هیچوقت برنگرد،بزار قدر بدونه کیو از دست دادهاونجاست که میگن آن پاسخ های بی رحمانه را به یاد آور تا دلتنگ نشوی، مصداق همین حرفای این آقاست
پاستیل_صورتی1995 عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 152 من بهش گفتم حس میکنم داری منو بازیچه دست خودت میکنی من تو یه رابطه ای که ارزشم دونسته نشه نمیمونم گف ... بلاک نمیکردی،بی تفاوت میموندیبلاک یعنی برات مهمه
ghazal_nsh مدیر استارتر عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 991 صبر داشته باش برمیگرده،اما اگه برگشت تو هیچوقت برنگرد،بزار قدر بدونه کیو از دست دادهاونجاست که میگن ... فکر میکنم منو گذاشته نیمکت ذخیره منم به هیچ عنوان دلم نمی خواد آب نمک کسی باشم
پاستیل_صورتی1995 عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 152 همینننن منم همین فکرو میکنم یهویی اومده میگه می خوام ازت فاصله بگیرم صبر داشته باش برمیگرده،اما اگه برگشت تو هیچوقت برنگرد،بزار قدر بدونه کیو از دست دادهاینجاست که میگن آن پاسخ های بی رحمانه را به یاد آور تا دلتنگ نشوی، مصداق همین حرفای این آقاست
ghazal_nsh مدیر استارتر عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 991 بلاک نمیکردی،بی تفاوت میموندیبلاک یعنی برات مهمه دقیقا بعدش خیلی پشیمون شدم با خودم میگم کاش بلاکش نمیکردم توی دانشگاه می بینمش سعی میکنم بی تفاوت باشم همش نگاهم میکنه همش سنگینی نگاهشو حس میکنم حتی دیروز حس کردم می خواد بیاد جلو باهام حرف بزنه مثل این آدمای دو دل بودش
پاستیل_صورتی1995 عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 152 دقیقا بعدش خیلی پشیمون شدم با خودم میگم کاش بلاکش نمیکردم توی دانشگاه می بینمش سعی میکنم بی تفاوت با ... بی تفاوت ردشو و برو