2777
2789
عنوان

تغییر رشته

174 بازدید | 14 پست

سلام به همه امیدوارم حالتون خوب باشه

یه سوال داشتم من ورودی امسالم یه ترم توی دانشگاه خوندم و متوجه شدم که اصلااااا به رشته ام علاقه ندارم این ترم هم انتخاب واحد کردم تا فقط به حد نصاب یک ششم واحد برسم تا بتونم تغییر رشته بدم حالا سوال من از شما اینه که اگر رتبه ام‌خوب بوده باشه و مثلا یه رشته ای رو یک دانشگاه بهتر هم میتونستم بیارم و بخوام به اون رشته تغییر بدم آیا میتونم همزمان دانشگاهم رو هم به اون دانشگاه بهتری که مد نظرمه و با رتبه ام‌میتونستم اونجا قبول بشم تغییر بدم 

اگر تجربه تغییر رشته دارید لطفا کمکم کنید متشکرم🙏🤍

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید انصراف بدی همراه با جریمه بعد بری اون رشته ای قراره قبول شی بخونی

یعنی نمیشه به طور همزمان هم تغییر رشته داد هم انتقالی گرفت؟

یعنی نمیشه به طور همزمان هم تغییر رشته داد هم انتقالی گرفت؟

نه نمیشه باهم خوند باید از این انصراف بدی بری اون یکی زعد جریمه تا لیسانس رو ازت میگیرن که فک کنم یه ۴۰  ۵۰ میلیونی میشه برو بپرس جریمشو

نه نمیشه باهم خوند باید از این انصراف بدی بری اون یکی زعد جریمه تا لیسانس رو ازت میگیرن که فک کنم یه ...

نه نمیخوام به صورت همزمان بخونم مثلا من رشته ام‌معماریه توی دانشگاه x الان بخوام تغییر رشته بدم مثلا برم رشته نفت حتما باید نفت رو توی دانشگاه خودم بخونم نمیشه اگه رتبه ام خوب بوده برم دانشگاه y که بهتره؟

نه نمیخوام به صورت همزمان بخونم مثلا من رشته ام‌معماریه توی دانشگاه x الان بخوام تغییر رشته بدم مثلا ...

اها

انتقالی که نمیدن 

باید الان که معماری میخونی انصراف بدی بری اون رشته که قبول شدی این وسط هم nمیلیون باید جریمه بدی چون جای ی نفر رو تا لیسانس اشغال کردی

اهاانتقالی که نمیدن باید الان که معماری میخونی انصراف بدی بری اون رشته که قبول شدی این وسط هم nمیلیو ...

آها ممنونم