2777
2789
عنوان

شوهر خواهر

212 بازدید | 10 پست

بر علیه من و شوهرم حرف میزنند همش طلبکارن خواهرم و شوهرش انتظار دارند از ما مثلا من معلم هستم چه زمانی که بیمار بودم و یا بارداری و الان که بچه ۵ ماهه دارم انتظار دارن به بچه شان درس بدم اونم دو سه ساعت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادمهاخیلی خودخواه شدن و همیشه فک میکنن درقبالشون وظیفه داری صد بار که لطف کنی یه بار بنا به دللایلی نتونی از تو بدتر نیست خواهرمن دوتا بچه داره من تو مجردی هرسال واس بچه هاش کادو تولد میدادم متاخلی هم همینطور تا خودم بچه دارشدم مثلا من کادوی ۳۰تومنی به دخترش میدادم اون یه اینه مثلا۵تومنی واس بچه من می اورد یه سال من درگیر بودم کادو ندادم همون سال به بچه من کادو نداد گله هم کرده بود از مادرم که به دخترم نداده منم به دخترش ندادم  اون همه سالهای قبل کادو دادم اون همه چن برابر دادم اخه بچه های اون بزرگن دخترمن کوچیک هیچی یادش نمیاد یا مثلا عیدی من به جفتشون زیاد میدم روم نمیشه کم بدم اون به دختر من ۵تومن میده🙄

محتاجم به دعا
ادمهاخیلی خودخواه شدن و همیشه فک میکنن درقبالشون وظیفه داری صد بار که لطف کنی یه بار بنا به دللایلی ...

وااای درکت میکنم عین خواهر من.... خودش واسه پسر من هیچ کاری نمیکنه ها اونوقت من هم انجام ندم از مامانم گله و شکایت میکنه

اصلا حسوده حسود

سر عروسیم تنها کسی ک رو اعصاب بود خواهرم بود.... 

شوهرش آدمی که تو جمع من را کوچک می کن مثلا میگ چاق یا به دیگران بر علیه شوهر من حرف میزن اصلا اهل تش ...

همچین آدمایی فقط دوری و دوستی و رسمی بودن 

وگرنه فقط میخوان از آدم‌کار بکشن بدون هیچ احترام و تشکری