2789
عنوان

دندون عقل🤔🤔❌️

43 بازدید | 6 پست

حتما باید بکشیم؟

اگه دندون عقل رو بکشیم مشکلی پیش نمیاد؟

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
میگن باید بکشیم من کشیدم تا ده روز گلو درد بود هیچی نمیتونستم بخورم فقط مایعات تازه ته دهنمم سیاه شد ...

وای جدی؟

چرا باید بکشیم اخه😭

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دکترا معتقد هستن به درد نمیخوره و باید کشید حتی بعضیا میگن هنوز سفیده بیاید بکشید که از نظر من اشتباهه درد کشیدن به کنار مراقبت هاش سختترینه

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

وای جدی؟چرا باید بکشیم اخه😭

خوب شنیدم اگه نکشیم بقیه دندونا خراب میشن ولی اگه دردنمیکنه و سیاه نشده نکش خوب برای من پوسیده شده بود فقط ریشه بود

جون مادرت لایک نکن 🥴🙂❣️

دکترا معتقد هستن به درد نمیخوره و باید کشید حتی بعضیا میگن هنوز سفیده بیاید بکشید که از نظر من اشتبا ...

چه مراقبتی؟

مگ کشیدنش با کشیدن بقیه دندونا فرق داره؟؟😥

چه مراقبتی؟مگ کشیدنش با کشیدن بقیه دندونا فرق داره؟؟😥

اره فرق داره

پانسمان رو که نباید برداری تا دوساعت بعد غذای نرم بخوری چای کیسه ای بزاری روش بستنی بخوری دهنت با دهانشویه بشوری خون ها رو قورت بدی کمپرس گذاری داره تازه شانس بیاری ریشه جا نمونه

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»