2821
2789
عنوان

بیچاره شدم 😭😭😭

248 بازدید | 17 پست

ی کاری کردم نه راه پس دارم نه راه پیش 

دلم میخواد بمیرم 😭😭😭هیچ امیدی ندارم 

انقدر حالم بده فقط خدا میدونه ،خداکنه زودتر بمیرم راحت بشم ،الان یک ماهه عذاب قبر میکشم نه خواب دارم نه خوراک دیروز میخواستم خودمو خفه کنم ،به هر دری میزنم درا به روم بسته اس

منه خاکبرسر  دومین باره که داروی (سرترالین)رو یهویی بعد چند سال مصرف قطع کردم ،نمیدونستم وسواس اینجوری یقه امو میگیره 😭😭به مرز جنون رسیدم ،همش میگم تو که ی بار سرخود قطع کردی حالت بد شد چرا دوباره اینکارو کردی ،حالا حقته بمیری 😭😭توروخدا نگید نباید سرخود قطع میکردی خودم میدونم,تمام زحماتم دود شد رفت هوا ، بدبخت شدم وسواسم صدبرابر شده ،خدا کنه بمیرم ،این وسواس لعنتی نزاشت ی روز مثل آدم زندگی کنم،شماهایی که سالمید قدر زندگیتون رو بدونید  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برو دکتر میگه چطور شروع کنی..وسواسو باید بیمحلی کنی فقط..البته شاید برا تو خیلی زیاده..سرترالین تا حدودی بیخیال میکنه آدمو

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

یک هفته اس شروع کردم ،ولی طول میکشه اثر کنه تا اونموقع من مردم 😭😭

خدانکنه ، برات دعا میکنم زودتر به حالت قبلت برگردی ❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱