2777
2789
عنوان

Pms و مشکلات شدید

66 بازدید | 5 پست

من قبل پریودم روانی میشم

همه حس هارو تجربه میکنم

غم زیاد،شادی زیاد،مسخره بازی گریه های الکی و بی دلیل

و موقع پریودمم همینطور کلاروانی میشم و خیلی از کارا رو خراب میکنم ک بعدا میگم وای من چیکار کردم؟

تصمیمات عجیب مییگیرم زود ناراحت میشمو گریه میکنم فاجعه ب بار میارم کلا دس خودم نیس چیکار کنم

ما هم همینیم 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من خستم از این وضع😭😭خیلیا رو ناراحت میکنم دوس ندارم بخدا اما انگار کنترلش دست من نیس فرداش میدو ...

هوم هورمونه دیگه .

من ترجیحا خودمو منزوی میکنم کمتر در ارتباط باشم ، یا هی به خودم یادآوری میکنم که بخاطر هورموناس، تغدیه و مکمل هم تاثیر داره .

منیزیم بخور 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را