دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اره مثلا نماز قبل زایمانت رو کمک میکنه بخونی سوره هایی که برای زایمان راحت تر هست میخونه و یه سری کار ها بعد اون ارامش روحی روانی خیلی مهمه مثلا من سزارینی بودم ولی تو بیمارستان اینقدر تو حال بد بعد زایمان استرس داشتم دستم و بدنم موقع انتقال معلوم بشه پرستاری خیلی مهربون اومد پارچه انداخت روی دستم وقتی دید نگرانم گفت خودم مراقب حجابت هستم نگران نباش باورت نمیشه چقدر اون لحظه حالم خوب شد با این کارش
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
منکه سزارین بودم ولی اگه من میخاستم انتخاب کنم قطعا دلی انتخاب میکردم و البته کسی که با تحربه باشه
دلی نمیشه الان من رفتم مرکز مامایی میگن اصلا نمیتونی قبل زایمان ماماهمراهتو ببینی فقط میتونی اون مدل آدمی که تو ذهنته رو ویژگی هاشو بگی ما یکیو معرفی کنیم و روز زایمان میبینیش
آخی چه پرستار خوبی خدا خیرش بده الان اکثرا به فکر نیستن و دلسوز نیستنخب مثلا اگه ماماهمراه غیرمذهبی ...
اره دیگه بعضی ها غر میزنن اون موقع هم ادم حالش بده منظورم مثلا ظهر دردت گرفته مثلا بخوای قبل از زایمان نماز ظهرت بخونی کمکت کنه یا مثلا بعد زایمان ماما همراه مذهبی باشه بهش بگی تربت به سق بچه بزنه و اینا انجام میده بالاخره اینا برای ما مهمه
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب من جایی که میرفتم از اول بارداری با ماما کلاس برداشتم و اینا میرفتم چکم میکرد و اینا میخواستم همونم ماما همراهم میشد که دیگه سزارین شدم و نیاز نداشتم به ماما همراه
ببین خب مذهبی باشه برات قرآن میذاره .دعا میخونه . و شاید به واسطه مومن بودنش روند زایمانت بهتر پیش بره . و اگه مذهبی واقعی باشه آدم مسئولیت پذیری هم میشه و تو مراحل زایمان بیشتر کمکته
من ماما همراه گرفتم بهترین کاری بود ک میتونستمدرحق خودم انجام بدم چونکه ی نفر بود بالاسرم معاینه نمیکرد زیاد اونم ژل میزد کمکم میکرد خیلی زایمان خیلی راحتی داشتم