2777
2789
عنوان

ماما همراه

275 بازدید | 18 پست

میگن برای گرفتن ماما همراه مامایی رو انتخاب کن که به خودت شبیه باشه مثلا اگه مذهبی هستی مذهبی باشه

سوالم اینه که مذهبی باشه یا نباشه چه فرقی میکنه به حال مادر که مذهبی هست؟تاثیری داره و کار خاصی انجام میشه؟

منم لایک کن لطفا بیام ببینم 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره مثلا نماز قبل زایمانت رو کمک میکنه بخونی سوره هایی که برای زایمان راحت تر هست میخونه و یه سری کار ها بعد اون ارامش روحی روانی خیلی مهمه مثلا من سزارینی بودم ولی تو بیمارستان اینقدر تو حال بد بعد زایمان استرس داشتم دستم و بدنم موقع انتقال معلوم بشه پرستاری خیلی مهربون اومد پارچه انداخت روی دستم وقتی دید نگرانم گفت خودم مراقب حجابت هستم نگران نباش باورت نمیشه چقدر اون لحظه حالم خوب شد با این کارش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
حالا ازکجا بری ماما هم کفو خودت پیدا کنی😅ربطی نداره ب نظر من ایشون پول میگیرن کع کمک کن به پروسه ...

تو هر مرکز مامای حدود 10 15 تا ماما هست اون مامایی که بیشتر شباهت بهت رو دارن انتخاب میکنی

و همین هم به آرامش بیشتر موقع زایمان کمک میکنه 

تو هر مرکز مامای حدود 10 15 تا ماما هست اون مامایی که بیشتر شباهت بهت رو دارن انتخاب میکنیو همین هم ...

منکه سزارین بودم ولی اگه من میخاستم انتخاب کنم قطعا دلی انتخاب میکردم و البته کسی که با تحربه باشه

اره مثلا نماز قبل زایمانت رو کمک میکنه بخونی سوره هایی که برای زایمان راحت تر هست میخونه و یه سری کا ...

آخی چه پرستار خوبی خدا خیرش بده 

الان اکثرا به فکر نیستن و دلسوز نیستن

خب مثلا اگه ماماهمراه غیرمذهبی باشه و من بخوام کمکم نمیکنه نماز بخونم و سوره بخونم و اینجور کارا؟

نماز قبل زایمان چی هست؟ 

منکه سزارین بودم ولی اگه من میخاستم انتخاب کنم قطعا دلی انتخاب میکردم و البته کسی که با تحربه باشه

دلی نمیشه الان من رفتم مرکز مامایی میگن اصلا نمیتونی قبل زایمان ماماهمراهتو ببینی فقط میتونی اون مدل آدمی که تو ذهنته رو ویژگی هاشو بگی ما یکیو معرفی کنیم و روز زایمان میبینیش

آخی چه پرستار خوبی خدا خیرش بده الان اکثرا به فکر نیستن و دلسوز نیستنخب مثلا اگه ماماهمراه غیرمذهبی ...

اره دیگه بعضی ها غر میزنن اون موقع هم ادم حالش بده منظورم مثلا ظهر دردت گرفته مثلا بخوای قبل از زایمان نماز ظهرت بخونی کمکت کنه یا مثلا بعد زایمان ماما همراه مذهبی باشه بهش بگی تربت به سق بچه بزنه و اینا انجام میده بالاخره اینا برای ما مهمه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اره دیگه بعضی ها غر میزنن اون موقع هم ادم حالش بده منظورم مثلا ظهر دردت گرفته مثلا بخوای قبل از زایم ...

ماماهمراه پول میگیره بیاد که هرکاری تو میگی انجام بده براچی باید غر بزنه اخه 

یعنی بگم میخوام نماز ظهر بخونم میگه ول کن و غر میزنه؟ این دیگه چجورشه 

ماماهمراه پول میگیره بیاد که هرکاری تو میگی انجام بده براچی باید غر بزنه اخه یعنی بگم میخوام نماز ظه ...

نمیدونم والا ممکنه غر بزنه بعدم اگر زایمان طبیعی داری حواست باشه ماما همراهت ناخن نکاشته باشه چون موقع معاینه پدرت در میاد

نمیشه، میگن قبل زایمان نمیتونی ببینیش

خب من جایی که میرفتم از اول بارداری با ماما کلاس برداشتم و اینا میرفتم چکم میکرد و اینا میخواستم همونم ماما همراهم میشد که دیگه سزارین شدم و نیاز نداشتم به ماما همراه

ببین خب مذهبی باشه برات قرآن میذاره .دعا میخونه . و شاید به واسطه مومن بودنش روند زایمانت بهتر پیش بره . و اگه مذهبی واقعی باشه آدم مسئولیت پذیری هم میشه و تو مراحل زایمان بیشتر کمکته

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

من ماما همراه گرفتم بهترین کاری بود ک میتونستم‌درحق خودم انجام بدم چونکه ی نفر بود بالاسرم معاینه نمیکرد زیاد اونم ژل میزد کمکم میکرد خیلی زایمان خیلی راحتی داشتم

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....