2777
2789
عنوان

اکس شوهر

102 بازدید | 8 پست

شوهرم قبلا دوست دختر فاب داشته نسبت به چیزای که تعریف میکنه به نظرم دختر خوبی بوده من اصلن حسادت نمیکنم تازه عکسشو نشونم داد گفتم دختر خوبی به نظر میاد ولی همه بهم میگن اشتباهه نباید تعریف خوب کنی از دختر دیگه جلو شوهرت

شوهر منم هزار تا دوست دختر داشته همه رو هم به من نشون داده 🫤🫤 یکی از یکی عتیقه تر 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا زمان دوستی رفت تو پیجم عکس اکسمو که پیجش باز بود پیدا کرد کلی ازش خندید من خودم قیافه اکسم یادم ...

آها خب پذیرش داری 

من فک کردم ناراحتی از این قضیه 

من به جای تو ناراحت شدم از دست همسرت 

برو پاک کن خودت اون عکسارو از گوشیش 

خاطرات گذشته مرور نشه

به نکته خوبی اشاره کردی به نظرت ازش بپرسم عکس برهنه هم از دختره داره یا نه یا بیخیال گذشته بشم

این داستان هر چی کش یدی چیزای بدتری ممکنه گیرت بیاد و...... دیگه اونجا مهرش از دلت میره  و کینه میشه 

ولش کن 

برو پاکن عکسارو 

ب رو خودت نیار 

پر روش نکن ک بیاد بگه  حریم نگه دار