2777
2789
عنوان

مادرم با نامادری هیچ فرقی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 32 پست
امکان نداره دوستت نداشته باشه ،مادرت از زندگی خسته اس که دوست نداره این زندگی رو ،یک کم کمکش کن ،بهش ...

جدا شدن از هم گناه من چیه که نه پدر درستی دارم نه مادر خوبی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید درکشون کرد مخصوصا مامانایی که بچگی سختی داشتن بیشتر با بچه هاشون لج میوفتن و غر میزنن نمیشه کار ...

من دیگه داغونم از رفتارای مادرم هربار میگم اشکال نداره ولی دیگه بریدم 

درست میگی عزیزم این یه چیزیه که باب شده الان نامادریایی هستن که از مادر خود آدم خیلی بهتره ببخشید اگ ...

ناراحت نشدم ولی بهتره افکارای قدیمی روازخودمون دورکنیم بامامانتم زیادبحث نکن کلاهمشون یکم گیرمیدن طبیعیه

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

درکت میکنم بخدا مامان منم همینطوریه فقط زندگی خودش مهمه و به ما بچه هاش اصلا اهمیت زیادی نمیده

عجیبه که داداشمو بشدت دوسداره همه کار براش می‌کنه ولی هی بمن میگه کی ازدواج میکنین کی میخواین برین همش میخواد منو از خونه بیرون کنه

ناراحت نشدم ولی بهتره افکارای قدیمی روازخودمون دورکنیم بامامانتم زیادبحث نکن کلاهمشون یکم گیرمیدن طب ...

مامان من کارش از یکم گذشته بنظرون طبیعیه منو جلو یه غریبه کتک بزنه؟اگه سنم کم بود یه حرفی نه وقتی که دارم ازدواج میکنم غرور منو له کنه جلو غریبه 

عجیبه که داداشمو بشدت دوسداره همه کار براش می‌کنه ولی هی بمن میگه کی ازدواج میکنین کی میخواین برین ه ...

حتما افسردگی داره 

مامان منم داره ولی اصلا نمیتونی جلوش اسم روانشناس بیاری 

فقط تو گذشته س و حرفای تکراری میزنه 

بهتره زیاد باهاش بحث نکنی فقط بگو آره شما درست میگی 

ایشالا یه بخت عالی برات میاد و ازدواج میکنی و زندگی خودتو تشکیل میدی💚

حتما افسردگی داره مامان منم داره ولی اصلا نمیتونی جلوش اسم روانشناس بیاری فقط تو گذشته س و حرفای تکر ...

نامزد کردم عزیزم برام دعا کن که زودتر ازدواج کنم از دستش راحت شم

مامان من کارش از یکم گذشته بنظرون طبیعیه منو جلو یه غریبه کتک بزنه؟اگه سنم کم بود یه حرفی نه وقتی که ...

چون جداشدن فشارعصبی روشه کارش درست نبودولی شمام سعی کن زیادنزدیکش نشی تابه سلامتی عروس بشی 

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰