2777
2789
عنوان

درباره جنسیت

213 بازدید | 3 پست

سلام من هفته ۱۲ هستم بارداریم ناخواسته بوده تا دوماهگی اصلا نفهمیدم باردارم چون علاعمی هم نداشتم نخ حالت تهوع نه بیحالی حتی اساس کشی داشتم وبه شدت کارکردم اما از وقتی فهمیدم دیگ احساس خستگی میکنم خوابم میادخیلی اما تنبل نیستم واسه کاره خونه وغذا درست کردن.ازهیچی حالم بهم نمیخوره تقریبا شورو شیرین میخورم اما بیشتردوغ با پنیر خیلی دوست دارم.اخلاقمم عالیه مگه اینکه سردردداشته باشم یاپادرد اول صبح.اوایل بارداری واقعا سردرد داشتم.صورتم و وزنم اصلا چاق نشده عین قبلا موندم.اما پوست صورتم خوب شده طوری ک بدون کرم یا پنکک فقط آرایش چشم میکنم وبیرون میرم.یه خط سیاه داره کم کم ازپایین شکمم شروع میکنه میاد .سونوآخردکتر گفت بچه دختره احتمالا اما همون لحظه گفت نه دخترنیست شک دارم.وقتیم خدافظی کردم بادکتر گفت ک نه دخترنیست آخه بازم ازش پرسیدم گفت شک داره..حالا ازنظرشما بچه من چیه.

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۲۰
1
100%
۲۰
0
0%
خدای ما خدای زنده است.مرده پرست نباشیم👌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز