2821
2789
عنوان

درمان کیست

43 بازدید | 8 پست

از تجاربتون برای درمان کیست بگید بچه ها من ۵ماه پیش سقط کردم الان کیست دارم 

اصلا سابقه کیست نداشتم تا حالا

بقایا هم نداشتم سونو رفتم نمیدونم از کجا پیداش شده

عرق فراسیون یا اسم دیگش افنان بخور.

یه استکان صبح یه استکان شب. یک ماهه خوب میشی

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی هرنوع کیستی؟حتی اندومتریوز؟

ببین توی نت سرچ کن اسمشو کلا خاصیتش اینه. من خودم مرتب کیست تخمدان درمیارم ولی ماهی که این عرقو میخورم سونو میشم کیست ندارم

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد
باشه ممنونم

خواهش میکنم

من دارو شیمیایی هم میخورم تداخل نداره با فراسیون؟

نمیدونم واقعیتش

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز