2777
2789
عنوان

زندگی با بچه شوهر😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 54 پست
شما خودتون هم بچه دارید؟خوب این بچه هم تربیتشو پیش مادرش گرفته یعنی اصل تربیتش رو

بله دوتا دختر دارم ولی من مجرد بودم با همسرم ازدواج کردم و این پسره اصلا با مادرش ارتباطی نداره فقط بشدت خودمحور لوس تنبل تنبل تنبل وایییییی تنبله 

نظرشمام محترمه

رفتم و یه کارایی گفت بکن منم اومدم انجام بدم این بچه انجام نمیداد

صبور باشید هر هفته با روانشناس خوب در ارتباط باشید رفتار اون بچه طبیعیه کم کم اوکی میشه ولی رفتارتون باید خیلی سنجیده باشه ی وقت تاثیر بد نذاره

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبور باشید هر هفته با روانشناس خوب در ارتباط باشید رفتار اون بچه طبیعیه کم کم اوکی میشه ولی رفتارتون ...

میونه منو شوهرم و خراب کردن که طبیعی نیست 

نمیدونم اینو کی یادش داده

میونه منو شوهرم و خراب کردن که طبیعی نیست نمیدونم اینو کی یادش داده

اون الان حس می‌کنه موقعیت خودشو از دست داده و پدرش رو با کسی شریک شده می‌ترسه پدرش رو از دست بده اگه این وسط بحثی هم با شما کرده باشه که دیگه لجبازی بچگونش گل کرده ولی با صبر همه اینا حل میشه اون بچه ست و خیلی مسائل رو متوجه نیست شما میتونید مدیریت کنید قطعا

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

نه منم تذکرمیدادم همه علیه من جبهه میگرفتن وبتوچه بتوچه راه مینداختن منم کلا دیگه با پسره کاری ندارم ...

منم دقیقا همینجوریم

کارایی که مادرش در حقش نکرده من کردم ولی آخرش اسمم نامادریه 

هرچیزی که بشه صد در صد من کم گذاشتم

اون الان حس می‌کنه موقعیت خودشو از دست داده و پدرش رو با کسی شریک شده می‌ترسه پدرش رو از دست بده اگه ...

خیلی دوست دارم مثل شما فکر کنم ولی واقعا سخته خیلیییی سخت

خیلی دوست دارم مثل شما فکر کنم ولی واقعا سخته خیلیییی سخت

درکتون میکنم واقعا سخته کار هرکسی نیست 

ولی مطمئنم اگه بخواهید این مسئله رو میتونید درست حل کنید 

اینو در نظر بگیرید که چالش های بچگی اگه تو بچگی حل نشه وقتی بزرگ بشن مشکلات خیلی بزرگی پیش میاره و اونموقع هم باز براتون دردسر میشه با پدرش حرف بزنید و بگید ی مشاور خوب کودک و نوجوان پیدا کنن هم شما هم دخترشون تو موقعیت سختی هستین 

منم دقیقا همینجوریمکارایی که مادرش در حقش نکرده من کردم ولی آخرش اسمم نامادریه هرچیزی که بشه صد در ص ...

من که پامو پس کشیدم گفتم حتی معتاد هم شد به من ربطی نداره پولدارم شد به من ربطی نداره من فقط مسئول بچه های خودمم وانشالله به جایی میرسونمشون و لذت بچه های خودمو میبرم 

نظرشمام محترمه