2777
2789
عنوان

زندگی با بچه شوهر😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 54 پست
ببین منم بچه ام نصف شب گریه کنه میرم کنارش میخوابم گریه کردنش طبیعیه. شما باید خودتونو هماهنگ کنید ب ...

حرفش اینه که باباش پیش من نخوابه میگه چرا من تنها بخوابم شما با هم

چرا در اتاقتون رو قفل میکنید

الان دیگه تو اتاق ما میخوابه چند ماهه

خوب دختر منم میگه بابای من پیشم نیست

بچه با بچه فرق داره. من بچه هام دوقلو هستند.یکی شون میره تو اتاق در رو میبنده برق رو خاموش میکنه راحت میخوابه. اون اگ تو اتاق تنها باشه باور کن هر شب ده بار بیدار میشم میرم و برمیگردم. همش التمای میکنه اون یکی راهش بده تو اتاق کنار هم باشن

ینی اینا ک دوقلو اند کلی با هم فرق دارند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره نه اینکه دختر خودم باشه بگم اما دختر من خیلی عاقله شبها تنها تو اناق خودش میخوابه همه کاراشو خود ...

کلا بعضی از بچه ها از اول  عاقل ترن

ولی اون بچه هم سنش کمه سعی کنید جذبش کنید به خودتون  به مرور حرف گوش کن میشه

نمیدونم چطور بگم من اصلا آدم بد جنسی نیستم خیلی مهربونم اینو همه میگن ولی این بچه روانم رو بهم ریخته

ببینید موهاشو شونه میکنم میبندم که صبحا مدرسه بره دو سه بار به باباش گفته مامان موهای منو میکشه😶🫨

دخترای من دوسال ونیمه هستن نمیزارن من پیش باباشون بخوابم 😅کلا فکر کنم راست میگن دختر هووی مادره ولی منم مشکل شما رو دارم همسرم از زن قبلیش بچه داره و تحملش برام سخته اما کاری ازم ساخته نیست فقط صبوری میکنم تا ببینم خدا چه پیش میاره

نظرشمام محترمه

من شوهرم ساعت ۷:۳۰ -۸ میاد من معمولا شام بچه ها رو ۷ میدم که شب زودتر بخوابن بعضی شبها که باباش میاد ومثلا ساعت ۹اینا میشه و‌موقع خواب به باباش میگه من گشنمه غذا نخوردم

وای یعنی نمیدونید من چه حالی میشم در صورتی که غذاشو کامل خورده

قشنگ یه کاری میکنه که فکر باباش و در مورد من منفی کنه

سنش کمه امااا خیلی خیلی کارشو بلده مثل یه آدم بزرگه

۱۴ سالگی برای همین اصلا طبق اصول تربیتی ودلخواه من نیست وکلی با هم مکافات داریم

شما خودتون هم بچه دارید؟

خوب این بچه هم تربیتشو پیش مادرش گرفته یعنی اصل تربیتش رو

با روانشناس حرف بزنید

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.