the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6607 عنوان کیا لیزر میرن🤔 95 بازدید | 14 پست عوارض داشته براتون؟از کحا بفهمیم دستگاهشون خوبه یا نه؟ 1403/11/16 | 13:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
good_world عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 3928 نه چه عوارضیخب باید تحقیق کنی از اینوز اونور دوست آشنا گوگل مطبها دکترها دانشجو
زبیده_خانوم عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 5322 دوران نامزدی میرفتم راضی بودمالان دوساله نرفتم هععی باید بری شارژ من موهام ولی بعد دو سال هنوز ضعیفه خداروشکر من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا
golizizi عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 6822 من رفتم دستگاه شاتی بهتره عکس های فیک و اصلش هست میتونی چک کنی عوارض راحتی بیش از حد
sarcasticsoul عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 119 واسه من عوارض داشتچون پوستم چرب دهیدراتس باعث شد هم پوستم خشک تر بشه هم چربیا تحریک بشن و جوش بزنم با اینکه میگن واسه رفع پوست مرغی خوبه ولی من دچار پوست مرغی شد پاهامحدود یکسال هر ماه لیزر انجام دادمالان دارم درمان میکنم ک مشکلاتم برطرف بشه دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد 😮💨
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6607 من رفتم دستگاه شاتی بهتره عکس های فیک و اصلش هست میتونی چک کنی عوارض راحتی بیش از حد از طرف بیمه تامین اجتماعی یه جایی با ۵۰ درصد آف پبدا کردمبنظرت اینایی که با تخفیف بالا هستند معتبرن؟
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6607 واسه من عوارض داشتچون پوستم چرب دهیدراتس باعث شد هم پوستم خشک تر بشه هم چربیا تحریک بشن و جوش بزنم ب ... از کجا فهمیدی پوستت چرب د هیدراته اس؟
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6607 واسه من عوارض داشتچون پوستم چرب دهیدراتس باعث شد هم پوستم خشک تر بشه هم چربیا تحریک بشن و جوش بزنم ب ... جرا ادامه دادی تا یک سااااال؟🫠زودترش نفهمیدی؟
roghii77 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3570 از طرف بیمه تامین اجتماعی یه جایی با ۵۰ درصد آف پبدا کردمبنظرت اینایی که با تخفیف بالا هستند معتبرن؟ لیزر ، بیمه 😮😮😮 من هیچوقت انسان کاملی نخواهم بود ، قسمتهایی از من در خانهای که بزرگ شدم مُرد (:
sarcasticsoul عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 119 از کجا فهمیدی پوستت چرب د هیدراته اس؟ کلا پوست صورت و بدنم این مدلیهپوست وقتی جوش میزنه یعنی چربه ولی اگه در عین حال احساس خشکی و کشیدگی داشته باشی میشه چرب دهیدراته دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد 😮💨
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6607 لیزر ، بیمه 😮😮😮 اره منم پشمام ریختهبیمه با حتی مبل فروشی هم فرارداد بسته😂الان از راه خانه کارگر تامین اجتماعی برمیگردم
sarcasticsoul عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 119 جرا ادامه دادی تا یک سااااال؟🫠زودترش نفهمیدی؟ متوجه شدم ولی اپراتور لیزر میگفت ادامه بده چون بری تو شارژ مشکلت حل میشه ولی دروغ میگفت دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد 😮💨
golizizi عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 6822 از طرف بیمه تامین اجتماعی یه جایی با ۵۰ درصد آف پبدا کردمبنظرت اینایی که با تخفیف بالا هستند معتبرن؟ کار زیبایی که بیمه قبول نمیکنهکلا فول بادی یه تومن هست اونم دو ماه یکبار کسایی که پوستشون خشک میشه خودشون رسیدگی نمیکنن
sarcasticsoul عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 119 دوستام انجام میدن مشکلی ندارن ولی به پوست منو مادرم نساخت لیزرلیزری ام ک میرفتم شاتی بود دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد 😮💨
arshidaabanou عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 1423 نه هیچ عوارضی نداشته همش مزیت بوده😍من با دستگاه اشنایدرپلاس لیزر کردم فوق العاده راضی بودم بدون درد بود و موهای نازکمم از بین رفت پوستم چند درجه روشن شد خیلی هم زود جواب داد اگر اصفهانی هستید کلینیک ریحان رو پیشنهاد میکنم بهتون۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶