2789
عنوان

دیمل دیپ رمنس

108 بازدید | 9 پست

خانما بدو بدو حراجه چندتا مونده فقط دونه 25000 میدم اصله اصله باورکنید مغازه 45000 میدن بدوبدو تهران هستم کسب نخواست

بلندکننده پرپشت کننده بدو حراجه

نبود

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
از كف ريمل عكس بنداز 

از کف ریمل😐😐😐 چجوری اخه ؟ نمیشه که

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از كف ريمل عكس بنداز 

من خودم چندساله دارم میزنم اینم یکی از ترکیه اورده 

احتمالا منظورش ته ریمله

والا عکس میندازم ولی تو عکس هیچی معلوم نمیشه 

احتمالا منظورش ته ریمله

سمانه جون من خیلی دوست دارم و نظراتتو قبول دارم.تا حالا زندگیتو اینجا ننوشتی؟

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
سمانه جون من خیلی دوست دارم و نظراتتو قبول دارم.تا حالا زندگیتو اینجا ننوشتی؟

فدای محبتت عزیزم 

نه ننوشتم اعصاب قضاوت مردمو ندارم و اینکه آخرش بگن دروغ گفتی خخخخ 

بلانسبت البته

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
فدای محبتت عزیزم  نه ننوشتم اعصاب قضاوت مردمو ندارم و اینکه آخرش بگن دروغ گفتی خخخخ  بلا ...

عزیزم😍😍😍

اگه دوست داشتی بنویس من به عنوان قدرتمندترین شهر جهاااان پشتتم.

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56